«Αν συνεχίσει ο Κούγιας στην ΑΕΛ, θα ακολουθήσει συνταγή Πανόπουλου»

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σωτήρης Κέλλας.

Ο Λαρισαίος δημοσιογράφος της εφημερίδας «Ελευθερία» μίλησε για το ενδεχόμενο πώλησης της ΑΕΛ από τον Αλέξη Κούγια.

Μεταξύ άλλων, ο Σωτήρης Κελλάς δήλωσε:

Για την ενδεχόμενη πώληση της ΑΕΛ: «Η Ξάνθη πουλήθηκε για 5 εκατομμύρια και ο Κούγιας πούλησε τον ΠΑΣ στον Χριστοβασίλη με 3,5 εκατομμύρια. Η αλήθεια είναι ότι για πρώτη φορά έχει οριστεί τιμή πώλησης».

Έχει η ΑΕΛ χρέη: «Σύμφωνα με τον κ. Κούγια όχι. Συνήθως όλοι παραλάμβαναν τα χρέη της ομάδας, εκτός αν έκαναν ντρίμπλα μέσω ΑΦΜ. Μην ξεχνάμε ότι πολλοί πήραν ομάδες. Ο Μυτιληναίος τον Ηρακλή, ο Αλαφούζος τον Παναθηναϊκό, ο Κοντομηνάς και ο Γράντας στον Άρη και είδαμε ότι όλες αυτές οι αλλαγές ήταν προς τα κάτω».

Για τον τρόπο διοίκησης του Αλέξη Κούγια: «Ο τρόπος διοίκησης του Αλέξη Κούγια έχει βρει αντίθετους πολλούς Λαρισαίους. Ό,τι λέει ο κ. Κούγιας έχει τεράστια διαδραστικότητα. Η ΑΕΛ είχε συνηθίσει σε άλλους τρόπους διοίκησης. Και του χρόνου αν μείνει θα ακολουθήσει «συνταγή» Πανόπουλου με είσοδο μόνο κατόχων διαρκείας. Συγκρούστηκε με τον δήμαρχο. οι παλαίμαχοι έβγαλαν ανακοίνωση. Στη Λάρισα είναι δυο τα παραδείγματα. Το ένα είναι ο Πηλαδάκης, που έχτισε γήπεδο εκπληκτικό αλλά ήρθε σε κόντρα με τους οπαδούς. Και ο πρόεδρος των τίτλων ο Καντώνιας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.