Κελεσίδης: «Με στήριξε στην απόκρουση της ζωής μου ο Μαρινάκης»

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Κελεσίδης.

Ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού μίλησε αναφορικά με την περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό, τη στήριξη που του παρείχαν οι Πειραιώτες αλλά και τους τερματοφύλακες που αγωνίζονται τώρα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για την περιπέτεια της υγείας του: «Όταν μπήκα στο κέντρο αποκατάστασης δεν κουνούσα ούτε χέρι, ούτε πόδι. Είχα κατέβει στην Αλεξάνδρεια για ένα τουρνουά, επιστρέφοντας και έπειτα από πέντε ημέρες κόλλησα κορωνοϊό και μπήκα στο νοσοκομείο με 73 οξυγόνο και έμεινα 15 ημέρες στην εντατική και 40 ημέρες στο κέντρο αποκατάστασης. Ήταν ένα όνειρο κακό... Πρώτη φορά ένιωσα τέτοια αγάπη από όλο τον κόσμο, από κάθε πλευρά του κόσμου».

Για τους τερματοφύλακες που αγωνίζονται στην Ελλάδα: «Οι τωρινοί τερματοφύλακες φοβούνται, δεν κάνουν έξοδο γιατί φοβούνται να μην χάσουν το συμβόλαιο».

Για τη στήριξη του Ολυμπιακού: «Εγώ πλέον βρίσκομαι στην Αθήνα και με έχει ο Ολυμπιακός τιμής ένεκεν με έναν μισθό και με βοηθούσε σε όλα, με έχει ασφαλισμένο και μου παρέχει ότι θέλω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς που με βοήθησαν στην πιο δύσκολη απόκρουση της ζωής μου»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.