Κέλεμεν: «Ικανοποιημένος ο Σφιντέρσκι, αλλά δεν θέλει να κάθεται στον πάγκο»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2021

Ο Μάριαν Κέλεμεν, πρώην συμπαίκτης του Σφιντέρσκι στην Γιαγκελόνια και πρώην γκολκίπερ του Άρη μίλησε στο Metropolis 95.5 για το ενδεχόμενο πώλησης του Πολωνού φορ, ενώ θυμήθηκε και το πέρασμά του από τους κίτρινους. «Έχω σταματήσει το ποδόσφαιρο και κάνω τα χαρτιά μου για την προπονητική και για άδεια ατζέντη» είπε αρχικά και συνέχισε για τον Σφιντέρσκι: 

«Είναι πολύ καλός παίκτης, έχει το γκολ, είναι νεαρός και ταλαντούχος και δεν μου κάνει έκπληξη που ενδιαφέρονται πολλές ομάδες γι' αυτόν. Μιλήσαμε, μιλάμε συχνά. Είναι ικανοποιημένος στον ΠΑΟΚ, από όταν έφυγε από την Γιαγκελόνια δήλωνε ικανοποιημένος. 

Του αρέσει η ομάδα, περνάει καλά, αλλά δεν του αρέσει να κάθεται στον πάγκο, θέλει λεπτά συμμετοχής. Και το βλέπω λογικό αν δεν είναι βασικός να θέλει να πάει αλλού. Αντιλαμβάνομαι ότι όλοι θέλουν να παίζουν παραπάνω. Εχει εξελιχθεί, έχει βελτιωθεί σε πολλά. Κάνει και άλλα πράγματα, πλέον, στο γήπεδο. Τον έχει βοηθήσει ο ΠΑΟΚ«.  

Για τον Άρη σημείωσε: «Τον παρακολουθώ. Βλέπω ότι έχει καλή πορεία και χαίρομαι γιατί πέρασα δύο χρόνια εκεί. Ήμουν καλά και θέλω να πετύχει. Βλέπω κυρίως τους τερματοφύλακες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.