Κέιν: «Για μια ομάδα σαν την Τότεναμ, δεν είναι αρκετή μόνο η τετράδα της Premier League»

Metrosport Team10 Μαρτίου 2023

Η Τότεναμ γνώρισε χθές (8/3) τον αποκλεισμό απο την Μίλαν, για τους «16» του Champions League και ο αρχηγός της ομάδας, Χάρι Κέιν  μετά τον αγώνα έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν. 

Ο Άγγλος επιθετικός  εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ο μοναδικός στόχος που έχει μείνει στους Λονδρέζους είναι να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα της Premier League, τονίζοντας ότι αυτό δεν είναι αρκετό για έναν σύλλογο όπως η Τότεναμ.

«Θα έπρεπε να κερδίζουμε τρόπαια. Αυτός είναι πάντα ο στόχος. Το ότι μας έχει μείνει ως μοναδικός στόχος για φέτος η τετράδα στην Premier League, έχει έρθει ως αποτέλεσμα του ότι δεν παίζουμε όπως θα θέλαμε. Αυτό δεν είναι αρκετό για αυτόν τον σύλλογο», είπε.

«Καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευση των φιλάθλων μας. Το να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα δεν είναι αρκετό για κανέναν μας. Έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν την άποψή τους», συμπλήρωσε ο Κέιν.

«Ειδικά η προηγούμενη εβδομάδα, απλά δεν ήταν αρκετά καλή για εμάς. Πριν το παιχνίδι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η σεζόν θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ διαφορετικά. Αν νικήσεις εκεί, έχεις το μομέντουμ για τα επόμενα παιχνίδια. Νιώθω ότι αυτή η ήττα μας έχωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά και δεν έχουμε επανέλθει ακόμα», κατέληξε.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.