Κεφής: «Πάμπλο Γκαρσία, ως ΑΟ Μυκόνου λειτουργούμε ταπεινά»

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2020

Ο Γιάννης Κεφής που χειρίζεται τα Social Media του ΑΟ Μυκόνου στο μπάσκετ, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την ανάρτηση στο Twitter που έγινε Viral με τη φωτογραφία του προπονητή του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανάρτηση με τη φωτογραφία του Γκαρσία και τη βαθμολογία Γ’ Εθνικής στο μπάσκετ:

«Η αντίδρασή του κ. Γκαρσία τα έλεγε όλα. Εμείς είχαμε λιγότερη έκπληξη περιμένοντας την αναβολή των Πρωταθλημάτων. Μας εξέφρασε απόλυτα όμως. Ήταν ότι νιώσαμε κι εμείς σήμερα το πρωί».

Για το ότι ο Πάμπλο Γκαρσία είναι διαφορετικός τύπος ανθρώπου:

«Δεν το συζητώ. Αν κι εμείς είμαστε μακριά και νότια από τη Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι πάντα ξεχωρίζουν όταν είναι στα άκρα. Ο κ. Γκαρσία είναι ένας άνθρωπος που ζει με πάθος».

Για το ότι έχει συνδυάσει τη Μύκονο με ένα κοσμοπολίτικο μέρος ο Πάμπλο Γκαρσία:

«Πάρα πολλοί είναι Θεσσαλονικείς που εργάζονται και επιχειρούν στο νησί. Ήρθαμε πριν 1 μήνα για προετοιμασία και φιλικά με την ομάδα μας στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να αλλάξει γνώμη ο κ. Γκαρσία για τη Μύκονο. Λειτουργούμε πιο ταπεινά ως ΑΟ Μυκόνου. Δεν είμαστε… της χλιδής. Μακριά από εμάς. Για να είμαστε δίκαιοι, για να πείσεις κάποιον να επενδύσει τα λεφτά του στον αθλητισμό, πρέπει να έχει αντίκτυπο. Αυτά τα λεφτά δεν είναι κοντά στη μυκονιάτικη κοινωνία, παρ’ ότι κυκλοφορεί χρήμα στο νησί. Εμείς κάνουμε τη δική μας προσπάθεια, ταπεινά».

Για το ντεμπούτο του Πάμπλο Γκαρσία και τον χαρακτήρα του:

«Δεν είδα τον ΠΑΟΚ για να πω την αλήθεια. Μου έμεινε πάρα πολύ η φωτογραφία του Γκαρσία. Την αγάπησα. Σε τέτοιες εποχές η επικοινωνία κόσμου, προπονητή, παικτών, διοίκησης είναι ότι καλύτερο. Εμείς… Γκαρσία δεν έχουμε. Είμαστε πιο ταπεινοί ακόμα. Έχουμε τους δικούς μας τοπικούς ήρωες. Τύποι σαν τον Γκαρσία βγαίνουν πιο μοναδικά».

Για το πως πείθει ένας παίκτης ότι θα παίξει στον ΑΟ Μυκόνου και δεν θα… παραστρατήσει στο νησί;

«Μετά τον Σεπτέμβρη το νησί λειτουργεί σε πιο ήρεμες καταστάσεις σαν επαρχία και σαν χωρίο. Δεν είναι αυτό που φαντάζεται ο κόσμος. Είμαστε λίγο μακριά από το τουριστικό προϊόν. Έχουμε έμπειρους παίκτες, έχουμε πολύ… Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλονίκη. Μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε φέτος. Είναι μακριά από εμάς η λέξη φαβορί όμως».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.