Λεωνίδας Κεφαλάς: «Γιώργος» ο εγκέφαλος του κυκλώματος - Ποια στημένα ματς κατονόμασε

Metrosport Team11 Ιουλίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο καθηγητής Φιλοσοφίας και επιχειρηματίας Λεωνίδας Κεφαλάς, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις και καταγγελίες για τον φερόμενο ως «εγκέφαλο του παράνομου κυκλώματος στοιχηματισμού» από την Πάτρα, ο οποίος, όπως είπε, λέγεται «Γιώργος». Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, εκπρόσωπός του στη Θεσσαλονίκη ήταν ο «Δημήτρης».

Στην υπόθεση ως γνωστόν εμπλέκονται 4 πρόεδροι της Super League 1 και 7 πρόεδροι της Super League 2, με τα κέρδη των εμπλεκόμενων να ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια ευρώ. 

Μάλιστα ο κ. Κεφαλάς δεν δίστασε να κατονομάσει και δημόσια συγκεκριμένα παιχνίδια που με βάση όσ γνωρίζει φέρεται να έχουν στηθεί, δύο της Βέροιας και δύο του Άρη.

Μίλησε για τα παιχνίδια Βέροια-ΠΑΟΚ, Βέροια-Εργοτέλης, αλλά και δύο ματς του Άρη, το ένα Άρης-Παναιτωλικός να βάλει αυτογκόλ ο Σιώπης και το άλλο Άρης-Ξάνθη να σκοράρει πέναλτι ο Σιώπης και να  μπουν πολλά γκολ. 
 
Ακούστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5 και τον Κυριάκο Θωμαΐδη:


Το Metrosport.gr και το Metropolis 95,5 δεν υιοθετούν τις δηλώσεις του κ. Λεωνίδα Κεφαλά, οι οποίες αποτελούν προσωπικές του απόψεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.