Κεφαλάς: «Τον περιμένω τον Καρυπίδη - Χτυπάω το πολιτικό σύστημα»

Metrosport Team14 Ιουλίου 2023

ΤΟ METROSPORT.GR ΚΑΙ ΤΟ METROPOLIS 95,5 ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΕΦΑΛΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ.

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λεωνίδας Κεφαλάς, υπογραμμίζοντας πως ο ''εγκέφαλος'' του κυκλώματος των στημένων αγώνων, «διοργάνωνε σε μόνιμη βάση παιχνίδια πόκερ, σε δικές του αίθουσες τις οποίες νοίκιαζε σε καζίνο. Μάλιστα είχε ιδρύσει ένα παράνομο σίτε στο οποίο μπορούσες να παίζεις πόκερ χωρίς να δηλώνεις τραπεζικούς λογαριασμούς, λειτούργησε για κάποια χρόνια και έκλεισε απότομα».

Ενώ πρόσθεσε: «Κάνω ως Έλληνας πολίτης τη μικρή μου επανάσταση για να μιλήσω για όλα αυτά. Χτυπάω το πολιτικό σύστημα που ανέχεται αυτά τα φαινόμενα.»

Για τον κ. Ευγενίου: «Η ομάδα του λόγω της ήττας της έπρεπε να υποβιβαστεί, αλλά λόγω του κορωνοϊού παρέμεινε στην τότε Football League και έπειτα από τη συγχώνευση βρέθηκε στη Superleague 2».

Ενώ για τον κ. Καρυπίδη: «Τον περιμένω τον Καρυπίδη. Υπάρχουν και όρια».

Το Metrosport.gr και το Metropolis 95,5 δεν υιοθετούν τις δηλώσεις του κ. Λεωνίδα Κεφαλά, οι οποίες αποτελούν προσωπικές του απόψεις.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.