Κεφάλαιο Κούτσιας: Νέα μανατζερική στέγη, ευκαιρία καθιέρωσης και μία υποχρέωση

Κώστας Πετρωτός13 Μαΐου 2022

Οι κακές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, δημιούργησαν το εύλογο ερώτημα σε πολύ κόσμο «και γιατί να μην πάρουν ευκαιρίες παιδιά όπως ο Κούτσιας και ο Τσαούσης, αφού παίκτες όπως ο Τέιλορ, ο Μουργκ και ο Σίντκλεϊ δείχνουν ό,τι δεν μπορούν». Θα μπορούσε να είχε γίνει ένα πλάνο προώθησης, σε αυτά τα ματς, παικτών του ΠΑΟΚ Β και αυτό είναι ένα σημείο ένστασης στον χειρισμό του Λουτσέσκου

Ωστόσο, θα πρέπει και το περιβάλλον του νεαρού παίκτη να τον βοηθά να είναι απόλυτα προσηλωμένος στο ποδόσφαιρο και να μην σκέφτεται άλλα πράγματα. Πολύ πρόσφατα, ο 18χρονος επιθετικός άλλαξε μανατζερική στέγη, πηγαίνοντας από τον Τόλη Μπακάλη στον Πασχάλη Τουντούρη.

Καθ’ όλα αξιόλογοι ατζέντηδες αμφότεροι, ωστόσο, αυτή η αλλαγή, μάλλον δείχνει και το μεγάλο ενδιαφέρον πατέρα και θείου να ψάξουν για την μεγάλη μεταγραφή, καθώς ως γνωστό, ο Κούτσιας δεν συμπλήρωσε 800 αγωνιστικά λεπτά φέτος και έχει δικαίωμα αποχώρησης αν μία ομάδα καταβάλει 2 εκατομμύρια ευρώ. Επειδή είναι σε ευαίσθητη ηλικία, ας προσέξουν να μην αποπροσανατολιστεί από την αγωνιστική εξέλιξή του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.