ΚΕΔ: Νέος πρόεδρος ο Κουκουλεκίδης-Ειδικός σύμβουλος ο Πιτσίλκας

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2022

Η πρώτη αγωνιστική της Basket League ξεκίνησε με παρατράγουδα γύρω από την διαιτησία. Η ΕΟΚ ωστόσο αντέδρασε άμεσα, γνωστοποιώντας με επίσημη ανακοίνωσή της  πως νέος πρόεδρος της ΚΕΔ θα είναι ο Στέλιος Κουκουλεκίδης.

Μπορεί ο Βαγγέλης Λιόλιος να έδωσε τα ηνία αυτής της θέσης στον Χρήστος Χριστοδούλου, ωστόσο ο Έλληνας διαιτητής δεν συμφώνησε με αυτή την κίνηση και αποχώρησε, μετά την αδικαιολόγητη παρουσία του Νίκου Πιτσίλκα στη διαδικασία.

Νέος πρόεδρος της ΚΕΔ θα είναι ο Στέλιος Κουκουλεκίδης, με τη σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησία να αποτελείται από τους Κώστα Μουζάκη, Δημήτρη Μπήτη, Ανδρέα Μαγγανά και Χρυσόστομο Σχινά. Ειδικός σύμβουλος της ΕΟΚ ορίστηκε ο πρώην αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ Νίκος Πιτσίλκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Η σύνθεση της ΚΕΔ για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 είναι η εξής:

Στέλιος Κουκουλεκίδης (πρόεδρος)

Κώστας Μουζάκης

Κώστας Μουζάκης

Δημήτρης Μπήτης

Ανδρέας Μαγγανάς

Χρυσόστομος Σχινάς

Ειδικός σύμβουλος της ΕΟΚ για την ανάπτυξη της διαιτησίας είναι ο Νίκος Πιτσίλκας, με αρμοδιότητες τις διεθνείς σχέσεις που αφορούν τη διαιτησία (ΕΟΚ – FIBA κλπ.), τις σχέσεις με την ΟΔΚΕ και τους τοπικούς συνδέσμους καθώς και τη συνεργασία της ΕΟΚ με την ΟΔΚΕ / Εθνικό καθηγητή για τα ζητήματα επιμόρφωσης και εκπαίδευσης των διαιτητών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.