«Εχει τρομερό εγωισμό ο Ίνγκασον - Το κορμί του Μπίσεσβαρ θύμιζε... άγαλμα!»

Metrosport Team17 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γυμναστής, Πασχάλης Κεχλιμπάρης και μίλησε για τον Ίγκι Ίνγκασον που θα χάσει τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στους Μπίσεσβαρ, Καντουρί, Ντουάρτε και Μιχάι.

«Με τον Ίνγκι δουλεύουμε τα τελευταία δυο χρόνια μαζί. Είναι ένας στρατιώτης. Δεν κουράζεται ποτέ. Είναι δυναμικός χαρακτήρας. Το πρόβλημά του στο γόνατο προέκυψε το τελευταίο δίμηνο από τα συνεχόμενα παιχνίδια τόσο με τον ΠΑΟΚ όπου έπαιζε κάθε τρεις μέρες, όσο και με την Εθνική Ισλανδίας. Παρά τον τραυματισμό του, είναι γερή κράση ο Ίνγκασον και είναι θέμα χρόνου να επανέλθει. Είναι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω δουλέψει. Έχει εγωισμό και θα πρέπει να φτάσει στο αμήν για να πει δεν μπορώ να παίξω. Όταν υπάρχει ερεθισμός και επιβάρυνση στο γόνατο και συνεχίζεις να παίζεις τότε φτάνεις στο τέλμα. Ήταν καθοριστικός τη φετινή σεζόν και ειδικά με τα γκολ που πέτυχε. Περνάει καλά στον ΠΑΟΚ και μου αναφέρει συνεχώς ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Του αρέσει η ομάδα, ο κόσμος και η ζωή στη Θεσσαλονίκη», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχω πολλά παιδιά από τον ΠΑΟΚ. Από τον Άρη έχω τον Ντουάρτε. Δεν πρόλαβε να παίξει στα πλέι οφ, όμως έκανε μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει. Σ΄ αυτό βοήθησε πολύ ο Μάντζιος που από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι τον υπολογίζει, κάτι που δεν είχε συμβεί με τον Ένινγκ κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να μην έχει κίνητρο. Θα είναι απόλυτα έτοιμος στην προετοιμασία. Είναι αλήθεια ότι την περσινή σεζόν είχε κάποια παραπανίσια κιλά και πλέον δεν είναι λαίμαργος και έχει πολύ όρεξη για ποδόσφαιρο».

Για τον Μπίσεσβαρ:

«Με τον Ντιέγκο δουλέψαμε τέσσερα χρόνια μαζί. Όταν τον είδα δεν μπορείτε να φανταστείτε τι κορμί είχε. Άγαλμα θα το χαρακτήριζα. Από την πρώτη μέρα που συνεργαστήκαμε μου ζήτησε να κάνουμε ένα πρόγραμμα ώστε να βελτιώσει την ευλυγισία του. Είναι ένας άνθρωπος που δεν σταματά ποτέ να δουλεύει. Με εκνευρίζει όταν ακούω που τον λένε τεμπέλη. Είναι εγκεφαλικός παίκτης και δεν ξέρω τι έφταιξε φέτος και δεν έπαιξε στον ΠΑΟΚ και παραχωρήθηκε δανεικός. Όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια δεν έχει τραυματιστεί καθόλου».

Για τους Μιχάι και Καντουρί:

«Με τον Ομάρ δουλέψαμε μαζί από την πρώτη καραντίνα. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης και θεωρώ ότι θα δώσει το παρών στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Όσον αφορά τον Μιχάι είναι ένας στρατιώτης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.