Κεχαγιάς: «Μικρό προβάδισμα ο Άρης αλλά ο ΠΑΟΚ...»

Metrosport Team21 Απριλίου 2021

Για το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ μίλησε ο έμπειρος προπονητής, Νίκος Κεχαγιάς, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» δίνοντας ισχνό προβάδισμα στους γηπεδούχους. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Ξάνθη: «Έχω 327 συμμετοχές στην Α΄Εθνική και 33 στη Β΄. Συνολικά έχω 412 με 413 παιχνίδια με την Ξάνθη. Με τίμησε η ομάδα και οι παράγοντες. Μόλις τελείωσα, μου δόθηκε μια θέση στην ομάδα. Είναι τιμή αυτό για μένα».

Για Άρης - ΠΑΟΚ: «Πριν το τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, θα έλεγα ότι ο Άρης έχει προβάδισμα. Όμως, έδειξε ένα άλλο πρόσωπο και πήρε ψυχολογία. Δεν είχε καλά αποτελέσματα αλλά η κατάσταση γύρισε από το τελευταίο ματς. Η απουσία του κόσμου κάνει το ματς ουδέτερο. Πιστεύω, όμως, ότι έχει μικρό προβάδισμα ο Άρης καθώς είναι μια δεμένη ομάδα με λύσεις από τον πάγκο».

Για Τζόλη: «Εμφανίστηκε ξαφνικά ο Τζόλης. Έχει βελτίωση και δίνει πράγματα στον ΠΑΟΚ. Έχει ποδοσφαιρικό θράσος και ποιοτικό τελείωμα. Μπράβο που εμπιστεύονται παιδιά σε τέτοια ηλικία. Ένα καλό του κορωνοϊού είναι ότι ομάδες στρέφονται προς τα παιδιά αυτά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.