«Γκέλα» για τον Ηρακλή και στο -6 από την κορυφή

Δημήτρης Καλαϊτζής28 Απριλίου 2021

Γκέλα ολκής για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, καθώς έμεινε στο 2-2 με τον μαχητικό Απόλλωνα Παραλιμνίου και σε συνδυασμό με τη νίκη του Ορφέα Ξάνθης βλέπει πλέον την κορυφή στους -6 βαθμούς, επτά στροφές πριν το τέλος του Πρωταθλήματος.

Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, η ομάδα του Καραμπετάκη μπήκε δυνατά στην επανάληψη και άνοιξε το σκορ με τον Σοφιανό. Η απάντηση των «κυανολεύκων» ήρθε στο 68΄ με τον Ροτζέριο Μάρτινς, ο οποίος βρήκε δίχτυα για δεύτερο σερί ματς και έφτασε τα τρία συνολικά στο Πρωτάθλημα. Πέντε λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ανατροπή, όμως το Παραλίμνι χτύπησε στην αντεπίθεση και έκανε το 1-2 με τον Γαϊδαρτζή στο 86΄. Όμως ο Ηρακλής δεν τα παράτησε και στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι με τον Μεληκιώτη, με τον Πουρτουλίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να μην αστοχεί, κάνοντας το 2-2 στο 92΄. Στο αμέσως επόμενο λεπτό λίγο έλειψε ο Απόλλωνας να φύγει με το διπλό, όμως το σουτ του Γαϊδαρτζή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μπαξεβάνος): Μέλκας, Αργυρίου, Παναγιωτίδης, Μαγκούτης, Μετάι (65’ Παπαδόπουλος), Μάρτινς, Τσίτας (65’ Μεληκιώτης), Ιορδανίδης (65’ Πιπερτζής), Πουρτουλίδης, Παπαϊωάννου (6’ λ.τρ. Κοντέων), Μάντικας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Καραμπετάκης): Γιαννακίδης, Παπαδόπουλος (74’ Κούτλας), Τσομαχασβίλι (89’ Αναστασιάδης), Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Νικολαΐδης, Γούλας, Λιάρας, Σοφιανός (65’ Γαϊδαρτζής), Λαδόπουλος (74’ Τσαταλπασίδης), Χαντζάκος (46’ Καρυοφύλλης).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας:

Μεγάλη Τετάρτη 28/4

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Απόλλων Παραλιμνίου 2-2

ΑΕ Αμπελοκήπων – Ορφέας Ξάνθης 1-2

Αναγέννηση Θαλασσιάς – Εθνικός Σοχού 1-2

Αετός Οφρυνίου – Ελπίδα Σαπών 3-0

Νέστος Χρυσούπολης – ΑΕ Ευόσμου 3-2

Ένωση Αλεξ/πολης – ΑΕ Διδυμοτείχου 3-1

Άρης Αβάτου – Πανδραμαϊκός 1-2

Δόξα Ν.Σιδηροχωρίου – Μ.Αλεξ.Ορφανίου 0-3 α.α.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.