Κασναφέρης: «Εμείς είμαστε αυτοί που τρώγαμε τα χαστούκια...»

Metrosport Team09 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κασναφέρης.

Ο τιμ μάνατζερ του Απόλλωνα Σμύρνης, τοποθετήθηκε αναφορικά με τα παράπονα που εξέφρασε η ομάδα του για τη διαιτησία στον χθεσινό αγώνα του ΠΑΟΚ με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα εναλλαγής συναισθημάτων. Υπάρχουν παράπονα στην ομάδα γιατί ο τρόπος αντιμετώπισης της ομάδας και η προδιάθεση μαρτυρούν πρόβλημα.

Εμείς είμαστε αυτοί που τρώγαμε τα χαστούκια.

Στο πρώτο πέναλτι δεν υπάρχει κάτι και το δίνει, το ίδιο συνέβη και στο 3ο γκολ, ο παίκτης είχε τα χέρια επάνω στο σώμα του. Δεν γίνεται να δίνεται το πάτημα του Λισγάρα, είναι και οι δύο οι παίκτες κάτω δεν γίνεται να δίνεται η παράβαση. Κάθε εβδομάδα τρώμε χαστούκι και στα προηγούμενα παιχνίδια».

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Με το VAR έχει αλλοιωθεί το ποδόσφαιρο, είπαμε καλό αλλά πολλές φορές γίνεται επαναλαμβανόμενη χρήση της τεχνολογίας αλλά οι καθυστερήσεις μετά δίνονται με βάση τον αντίπαλο της εκάστοτε ομάδας. Υπάρχουν 24 διαιτητές και ενώ την προηγούμενη αγωνιστική είχαμε παράπονα από την διαιτησία, μας όρισαν ξανά τον ίδιο που έδειχνε προδιάθεση.

Ο Κλάντεμπεργκ δεν μας φώναξε να τον συναντήσουμε, αποφάσισαν μόνο οι τέσσερις μεγάλοι. Με τις μικρότερες κατηγορίες δεν ασχολείται κανένας. Αυτοί οι άνθρωποι πως θα ζήσουν; Ποιοι θα ασχοληθούν με αυτούς;»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.