Κάζης: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έτοιμους παίκτες- Αυτό πρότεινα να είναι το όνομα της Νέας Τούμπας»

Metrosport Team17 Μαΐου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο μικρομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Αριστείδης Κάζης, μιλώντας για τα όσα ζητήθηκαν στην γενική συνέλευση της ασπρόμαυρης διοίκησης. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Μιλήσαμε για 4 πράγματα στην σημερινή συνέλευση. Ακαδημίες, αγωνιστικό, κύπελλο και γήπεδο. 

Όσον αφορά τις μεταγραφές, δεν μπορούμε να δίνουμε κάθε φορά λεφτά για μελλοντικούς παίκτες, εμείς έχουμε τέτοιους από τις ακαδημίες. Εμείς θέλουμε έτοιμους παίκτες, δεν χρειάζεται να δίνουμε υπέρογκα ποσά για παίκτες που δεν είναι έτοιμοι.

Παράλληλα, έκανα και μια προσωπική έρευνα για το γήπεδο και μίλησα με διάφορους ακαδημαϊκούς, σχετικά με το όνομα της Νέας Τούμπας. Εγώ πρότεινα το όνομα να είναι το «Βυζάντιο». Ξεκίνησα με το όνομα, γιατί και τα μικρά παιδιά πρώτα τα βαφτίζουμε και μετά μεγαλώνουν...

Γενικότερα, η συζήτηση ήταν καλοπροαίρετη. Βέβαια δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να βαδίζει με το ποια κυβέρνηση είναι στην εξουσία. Αυτοί μας έχουν ανάγκη , όχι εμείς. Ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα ουδέτερος απέναντι τα κόμματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.