Καζίας: «Τα χρήματα από το στοίχημα τα έχουν υπολογίσει οι ομάδες και οδηγούνται στην καταστροφή»

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Τάσος Καζίας, και μίλησε για το λουκέτο στη Σούπερ Λιγκ 2, τις αντιδράσεις των ομάδων και τη στάση του Υφυπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Για το λουκέτο στη Σούπερ Λιγκ 2: «Η απόφαση ήταν προδιαγεγραμμένη για λουκέτο ως μέτρο πίεσης για να να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε. Με την κινητοποίησή μας πιστεύουμε πως θα κινητοποιηθούν οι υπουργοί της κυβέρνησης, όπως οι Γεραπετρίτης και Σταϊκούρας, στα χέρια ενός υφυπουργού οι ομάδες γίνονται αντικείμενο πολιτική εκμετάλλευσης. Είναι κοινό το μέτωπο στις ομάδες στη ΣΛ2, πολλές ομάδες οδηγούνται καθαρά στην καταστροφή.

Όταν δεν υπάρχουν τεκμηριωμένα επιχειρήματα από έναν Υφυπουργό, δεν μπορεί να λέει για τις ομάδες. Γιατί αυτά τα χρήματα τα έχουν υπολογίσει οι ομάδες. Η κίνηση που έκαναν είναι αστεία για τις ομάδες. Στις τρεις μέρες που έγινε γνωστό το θέμα δεν είδαμε κανένα ενδιαφέρον, ζυγίζουν μάλλον τα πολιτικά οφέλη στην κυβέρνηση. Αν δεν ενεργοποιηθούν οι βουλευτές θα πρέπει να τους ενεργοποιήσουμε εμείς».

Για τη στάση του Αυγενάκη: «Ο κύριος Αυγενάκης δεν καταλαβαίνει από αντιδράσεις».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.