Καζίας: «Δύο όμιλοι με γεωγραφικά κριτήρια»

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2020

Όλα στον αέρα βρίσκονται στα πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγοριών καθώς ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση για τίποτα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Πανσερραϊκού, Τάσος Καζίας, μίλησε στο Μetropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τα προβλήματα της Γ΄κατηγορίας και το μέλλον τους που δεν είναι ξεκάθαρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν μας αφήνουν να πάμε καλύτερα. Έγινε ένας αγώνας που είναι γνωστός για να διορθωθούν τα πράγματα με τις αναδιαρθρώσεις. Κάτι έγινε λάθος και έπρεπε να αλλάξει. Είναι θέση όλων των ομάδων να έχουμε δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια. Οι ομάδες είναι 17. Θα πρέπει από τα επόμενα χρόνια να μειωθούν αισθητά και να γίνουν 14.

Θέλουμε να κάνουμε πράγματα και να βοηθήσουμε για να βγούμε μπροστά στα τηλεοπτικά και στα χρηματοοικονομικά της λίγκας ώστε να υπάρχει μια σωστή εκπροσώπηση. Πλέον, το πρόβλημα δεν είναι ποδοσφαιρικό, είναι κοινωνικοοικονομικό και έφτασε στα χέρια του Υπουργού. Οι μισές ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει προετοιμασία και δεν έχουν ρόστερ ενώ οι άλλες έχουν αρχίσει και δεν ξέρουν που πάνε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.