Καζαντζής: «Έχω φυλάξει τη φανέλα μου με τον Άρη - Δεν μπορείς να ξεγράφεις τον Μήτρογλου»

Metrosport Team08 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Καζαντζής.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη που αγωνίστηκε στον Σύλλογο από το 2001 μέχρι το 2004, μίλησε αναφορικά με την φετινή εικόνα των «κιτρινόμαυρων», αλλά και τον Κώστα Μήτρογλου, καθώς ο ίδιος γνωρίζει τη θέση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Στην αρχική του τοποθέτηση, ανέφερε: «Έχω φυλάξει τη φανέλα μου με τον Άρη, μαζί με άλλες εμφανίσεις, σε ένα δωμάτιο γεμάτο αναμνήσεις. Έχω κρατημένα βίντεο, εικόνες αλλά και αποκόμματα εφημερίδων. Έκλεισα την καριέρα μου πριν 5 χρόνια στα Σούρμενα, καθώς υπήρχε παράδοση, πήγαινε όλη η οικογένεια εκεί και δεν ήθελα να χαλάσω την παράδοση».

Για τον Άρη γενικότερα, ανέφερε: «Η ομάδα αν εξαιρέσουμε τα play-off, έκανε μία πολύ καλή χρονιά, αλλά εκεί «έσβησε» και αν δεν υπήρχε το μίνι πρωτάθλημα είχε τερματίσει δεύτερος. Έχει κάνει μία πραγματικά πολύ καλή πορεία».

Για τον Κώστα Μήτργογλου, υπογράμμισε: «Ο Μήτρογλου έχει αποδείξει με την πορεία του ότι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και δεν μπορούμε να ξεγράφουμε έναν ποδοσφαιριστή έτσι. Με τα όσα έχει δείξει και τις προπονήσεις που κάνει τώρα, δείχνει ότι έχει πεισμώσει. Ο Μήτρογλου είναι από τους λίγους, από αυτούς που μπορούν να βάζουν γκολ με κάθε τρόπο. Βέβαια παίζει ρόλο και η αγωνιστική του κατάσταση».

Δείτε ένα από τα γκολ του Γιώργου Καζαντζή, με τη φανέλα του Άρη:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.