Καζάνι που βράζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης -Μετωπική σύγκρουση Ζέρβα-Τσαβλή

Metrosport Team27 Φεβρουαρίου 2021

Η απόφαση του δημάρχου Θεσσαλονίκης να καρατομήσει τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Δρόσο Τσαβλή, χρεώνοντάς του, όπως και στην αντιδήμαρχο, κ. Ακριτίδου, τους εκτός σειράς εμβολιασμούς σε δύο Ιδρύματα του Δήμου, που προκάλεσαν την εισαγγελική παρέμβαση, έχει ανάψει φωτιές στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Η αντίδραση του κ. Τσαβλή το βράδυ της Παρασκευής και η προαναγγελία -μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης- συνέντευξης Τύπου το μεσημέρι του Σαββάτου, ήταν πολύ επιθετική. Και δεν αφορούσε -μόνο- το θέμα με τους εμβολιασμούς.

Με αφορμή το θέμα των εμβολιασμών, κ. Τσαβλής κατηγορεί τον κ. Ζέρβα για "προσωπικές φιλοδοξίες που δεν μπορεί να είναι πάνω από την δικαιοσύνη και την ηθική", τον χαρακτηρίζει "Λουδοβίκο 14ο" και αφήνει σαφέστατες αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας του δημάρχου και του περιβάλλοντός του.

Κι όλα αυτά, βέβαια, όχι από οποιονδήποτε, αλλά από τον στενότερο, προεκλογικά τουλάχιστον, συνεργάτη του κ. Ζέρβα, το μεγαλύτερο στήριγμά του στην πορεία προς τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του 2019, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος, πλέον, να συγκρουστεί μετωπικά με τον δήμαρχο, πρωτίστως για να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του και, δευτερευόντως, για να αναδείξει, όπως προκύπτει από την ανάρτησή του αλαζονικές συμπεριφορές.   


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.