Καζακστάν: Οδηγός γκρέμισε το 12μετρο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Metrosport Team26 Δεκεμβρίου 2025

Στην κεντρική πλατεία της πόλης Σαριαγκάς του Καζακστάν, οδηγός έκανε «μπαντιλίκια» και, σε μια από αυτές, κατέληξε να γκρεμίσει το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στο βίντεο από κάμερες ασφαλείας φαίνεται ο οδηγός ενός Lada να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς με μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητο τελικά να πέφτει κατευθείαν πάνω στο ύψους 12 μέτρων χριστουγεννιάτικο δέντρο με αποτέλεσμα να το γκρεμίσει. Σύμφωνα με την αστυνομία, το πρώτο τηλεφώνημα για το περιστατικό έγινε στις 3 τα ξημερώματα. Ακολούθησε έρευνα με τους αστυνομικούς να ταυτοποιούν τον δράστη χάρη και στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ενώ ο οδηγός πέραν του προστίμου που του επιβλήθηκε, διατάχθηκε να αποκαταστήσει τη ζημιά που προκάλεσε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.