Καυτές επαφές ΠΑΟΚ-Τίγκρες για το τελικό deal με Σοτέλδο

Metrosport Team10 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει δυναμικά στην απόκτηση του Γέφερσον Σοτέλδο από το βράδυ της Πέμπτης, όταν η πλευρά του διεθνή Βενεζουελάνου ενημέρωσε τον Ζοσέ Μπότο ότι είναι θετική στο να έρθει ο παίκτης στην Τούμπα. 

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου ουσιαστικά τα έχει βρει με τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό για το συμβόλαιό του και μένει να πετύχει συμφωνία με τον πρόεδρο της μεξικανικής ομάδας, Μαουρίτσιο Κουλέμπρο, ο οποίος έχει κάνει στην άκρη τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας και κάνει την διαπραγμάτευση με τον ΠΑΟΚ, επειδή θεωρείται αρκετά σκληρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μεξικό χθες το βράδυ, η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι η μόνη που έχουν στα χέρια τους οι Μεξικανοί και αυτό, προφανώς, είναι ατού για τον Δικέφαλο. Αυτή την πληροφορία έρχεται να συμπληρώσει η δήλωση του προέδρου της Σάο Πάολο, Χούλιο Κασάρες: «Δεν ψάξαμε ποτέ ξανά τον Σοτέλδο. Δεν τον ψάχνουμε και δεν θα τον αναζητήσουμε».

Που βρίσκεται η διαπραγμάτευση; Σύμφωνα με όσα προέκυπταν χθες το βράδυ ως πληροφορίες, οι δύο ομάδες συζητάνε, όπως είχε γράψει η «Μ» και το Metrosport.gr, για έναν χρόνο δανεισμό του παίκτη, με οψιόν αγοράς που κυμαίνεται μεταξύ τριών και τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Η πιο φρέσκια πληροφορία αργά το βράδυ ήταν ότι η Τίγκρες ζητούσε αυτό το μπάι άουτ να είναι υποχρεωτικό, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν θα έμπαινε και συγκεκριμένος αριθμός αγώνων για να συμβεί αυτό.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ πιέζει πάρα πολύ, καθώς είναι ειλημμένη απόφαση Σαββίδη-Μπότο-Λουτσέσκου να δοθεί να αποκτηθεί ένας παίκτης από το πάνω ράφι για την συγκεκριμένη θέση. Γι΄ αυτό και δεν αποκλείεται να υπάρχουν άμεσα εξελίξεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον μεξικανικό Τύπο το γεγονός ότι η Τίγκρες δεν είχε ματς μέσα στο Σαββατοκύριακο, βοηθά να επικεντρωθεί στις διαπραγματεύσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.