«Καυτά» συμβόλαια για τρεις της επίθεσης

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2020

Ενα από τα ζητήματα πρώτης γραμμής που έχει να αντιμετωπίσει ο Ολαφ Ρέμπε και συνολικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αυτό των ανανεώσεων. Υπάρχουν παίκτες νεαροί (π.χ. Τζόλης) που ο ΠΑΟΚ θέλει να δέσει με μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο παρότι έχουν ακόμη πάνω από ένα χρόνο συνεργασίας, αλλά και παίκτες που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο συνεργασίας τους. Ο Τσιγγάρας ανήκει σ΄αυτή την κατηγορία και ο ΠΑΟΚ θα τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο, υπάρχουν επίσης παίκτες όπως ο Ουάντα και ο Ρέι που δεν είναι στην πρώτη γραμμή των επιλογών για την ανδρική ομάδα και αναζητούνται ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους, όμως υπάρχουν και απόλυτα ενεργά στελέχη που το μέλλον τους πρέπει να ξεκααθρίσει.

Δεν αναφερόμαστε στον Μάτος που πρόσφατα ο Ρέμπε του είπε ότι δεν πρόκειται να γίνει συζήτηση για συμβόλαιο πέρα από το 2021, αλλά για τους Ακπομ, Πέλκα, Λημνιό, Ελ Καντουρί και Κρέσπο.

Το θέμα έρχεται στο προσκήνιο μετά την νέα, διπλή κρούση, που έχει γίνει στον ΠΑΟΚ για τον Νιγηριανό φορ. Δύο ομάδες (η μία και πάλι από την Τουρκία) έδειξαν πρόθεση να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ περίπου τα χρήματα που προσέφερε και η Μπεσίκτας. Όπως και στην περίπτωση του Γιαννούλη με την Νιούκαστλ, όμως, έχουν «παγώσει» οι συζητήσεις, καθώς προέχει το παιχνίδι με την Μπενφίκα. 

Ωστόσο, η συγκεκριμένη υπόθεση φανερώνει πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη ο ΠΑΟΚ να «δέσει» άμεσα τον Ακπομ που από τον χειμώνα θα μπορεί να διαπραγματεύεται μόνος του και το ίδιο ισχύει και για τους Πέλκα και Λημνιό. Και για τους δύο Δημήτρηδες ο ΠΑΟΚ είχε διαμηνύσει την επιθυμία του να αρχίζει τις συζητήσεις για ανανέωση κάτι τέτοιο όμως δεν έχει γίνει ακόμη και οι «σειρήνες» από το εξωτερικό, κυρίως από την Γερμανία, ηχούν σταθερά στα αυτιά των δύο παικτών. Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι πρέπει να κλείσει σύντομα αυτές τις εκκρεμότητες και λογικά θα τις βάλει σε πρώτο πλάνο μετά το παιχνίδι με τους Πορτογάλους.

Τι γίνεται με Κρέσπο, Ελ Καντουρί

Υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Ελ Καντουρί και Κρέσπο που επίσης έχουν μπει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του. Ο Μαροκινός είναι πλέον ο βασικός χαφ, αλλά με το ένα εκατομμύριο ετησίως που παίρνει είναι αδύνατο να μείνει. ϊσως προκύψει θέμα παραμονής αν δεν βρει υψηλό συμβόλαιο στην Ιταλία ή αλλού. Όσο για τον Κρέσπο, προέρχεται από τραυματισμό, προς το παρόν δεν έχει γίνει κάτι, καθώς και ηλικιακά δεν είναι σ' αυτό που θέλει πλέον ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, στην πορεία της σεζόν πολλά μπορούν να αλλάξουν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.