Survivor: Μπάνιο μετά από 100 μέρες και τα πλάνα είχαν να... δώσουν

Metrosport Team21 Απριλίου 2026

Το βράδυ της Κυριακής (19/4) οι παίκτες του Survivor έκαναν μπάνιο, μετά από καιρό, και γι' αυτό εμφανίστηκαν εντελώς αλλαγμένοι στο πάρτι της ένωσης, ύστερα από τρεισήμισι μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες των δύο ομάδων έδωσαν το «παρών» στην λεπτομερή περιποίηση και φροντίδα των σωμάτων τους, ενώ πολλοί εξ αυτών δε δίστασαν να... παίξουν για ώρα με τις σαπουνάδες.

“Λούσιμο! Θέλω να λουστώ οπωσδήποτε, ανυπομονούσα γι’ αυτή τη στιγμή, να φύγει αυτή η βρώμα από πάνω μου” παραδέχθηκε η Αναστασία στην κάμερα. 

“Μαλακτικό, σπίτι και μετά από 102 μέρες… άνθρωπος” επισήμανε με χιούμορ, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος για τη νέα του εμφάνιση στο Survivor του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.