Καυστική απάντηση του Ζοσέ Μουρίνιο στον Πάπου Γκόμες για το ντόπινγκ

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2023

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Σοζέ Μουρίνιο δεν άφησε αναπάντητες τις πρόσφατες δηλώσεις του Πάπου Γκόμες. 

Η Ρόμα έχει μπει σε τροχιά νικών και μέτρησε το τέταρτο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα σε όλες τις διοργανώσεις. Οι «Τζαλορόσι» πήραν το πολύτιμο τρίποντο κόντρα στην Μόντσα με τον Ελ Σαραουί να βρίσκει δύχτια στο 90ο λεπτό.

Πέραν του ψυχωμένου διπλού, την παράσταση έκλεψε και ο Ζοσέ Μουρίνιο, οποίος πρωταγωνίστησε σε δύο περιστατικά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο «The special one» αποβλήθηκε από τον πάγκο της Ρόμα λόγω εριστικών χειρονομιών προς τους αντιπάλους, ενώ αργότερα βρήκε την ευκαιρία να “πετάξει τα βέλη” του στον Πάπου Γκόμες για την υπόθεση ντόπινγκ.

Ο Αργεντινός παίκτης της Μόντσα, την προηγούμενη εβδομάδα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως η μόνη ανάμνηση του με τον Μουρίνιο είναι η περσινή νίκη της Σεβίλλης κόντρα στην Ρόμα, όταν η Ισπανική ομάδα κέρδισε στον τελικό του Europa League με 2-1 επί της Ρόμα. Ο Πάπου Γκόμες τότε αγωνιζόταν με την φανέλα της Σεβίλλης και θέλησε έτσι να “τσιγκλήσει” τον Πορτογάλο προπονητή.

Όπως ήταν φυσικό ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα άφηνε κάτι τέτοιο να πέσει κάτω και βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στον Αργεντινό. Ο Πάπου Γκόμες είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ με την αρμόδια αρχή της Ισπανίας να τον τιμωρεί με δύο χρόνια αποχής από την αθλητική ενασχόληση. Έτσι ο «The special one» μιλώντας μετά την ολοκλήρωση του Μότσα-Ρόμα, είπε χαρακτηριστικά «Με πονάει ο λαιμός μου αυτές τις μέρες. Έχω βήχα, αλλά δεν θα πάρω σιρόπι ή χάπι. Διαφορετικά μπορεί να έχω πρόβλημα με το αντι-ντόπινγκ κοντρόλ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.