Καϋμενάκης-Μπάκος: Κλείνουν όνομα - βόμβα στο νέο τους κανάλι

Metrosport Team27 Δεκεμβρίου 2022

Για τις 9 Ιανουαρίου ανατοποθετήθηκε χρονικά η πρεμιέρα του Attica TV με το νέο πρόγραμμα του, κανάλι που συστεγάζεται με το Action24, αμφότερα ιδιοκτησίας Γιάννη Καϋμενάκη και Δημήτρη Μπάκου. Επικεφαλής θα είναι ο Χρήστος Μαχαίρας ενώ αποχώρησε ήδη ο Βασίλης Θωμόπουλος μετά από διαφωνίες που είχε.

Αναφορικά με το πρόγραμμα, ο Αλέξανδρος Κλώσσας (συν μια συμπαρουσιάστρια που θα επιλεγεί) θα κάνει καθημερινά εκπομπή στις 17:00, θα ακολουθεί το δίωρο της Βούλας Κεχαγιά και του Γιώργου Χουδαλάκη και κατόπιν στις 21:00 το δελτίο ειδήσεων. Λέγεται ότι θα το παρουσιάζει πρόσωπο– έκπληξη – φήμες ήθελαν να έχει γίνει κρούση στην Ελλη Στάη.

Σχεδιάζεται και μια ενημερωτική εκπομπή τις 22:00 με τον Βασίλη Σκουρή και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο. Στις πολιτικές εκπομπές θα μετέχει πιθανότατα και η Ελλη Τριανταφύλλου, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια στελέχωσης και με ρεπόρτερ. Το κανάλι προσπαθεί να κάνει και το μεγάλο μπαμ με τον Γιώργο Μητσικώστα (εάν τελικά δεν προτιμηθεί να βγει η εκπομπή του στο Action24). 

Οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο και αν κλείσει το deal ο γνωστός μίμος θα έχει στο πλευρό του τον πιο ταλαντούχο κωμικό της νέας γενιάς. Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου διατηρεί τον ενημερωτικό προσανατολισμό αλλά με πιο ανάλαφρα χαρακτηριστικά.

Πηγή:dailymedia.com.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.