Καβουσάκης: «Στο μανατζερικό γραφείο του Ραϊόλα ο Κανίς όταν ήρθε στον Πανσερραϊκό, γρήγορος παίκτης με... γκολ»

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2023

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Χισάμ Κανίς, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»  ο Ζαχαρίας Καβουσάκης, μέχρι πρότινος συμπαίκτης του στον Πανσερραϊκό, σημειώνοντας πως αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που ζει για να κερδίζει.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι ένας πεισματάρης ποδοσφαιριστής που τον ενδιαφέρει να κερδίσει, τα είχε καλά με όλους αλλά είναι ένα πολύ καλό παιδί με το οποίο κάναμε παρέα και εκτός γηπέδου. Μόλις ενσωματωθεί στις προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ, γιατί υπάρχουν μεγάλες διαφορές, πιστεύω ότι θα μπορέσει να μείνει και να προσφέρει».

Αναφορικά με το αν υπήρχε ενδιαφέρον για τον ίδιο από τον ΠΑΟΚ παλαιότερα, ανέφερε: «Υπήρχε ένα ενδιαφέρον για εμένα από τον ΠΑΟΚ παλαιότερα, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η μεταγραφή».

Για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και το αν μπορεί να ανταπεξέλθει στον ΠΑΟΚ: «Χρειάζεται πολλή δουλειά για οποιονδήποτε παίκτη, αλλά και οι δύο ομάδες παίζουν απέναντι σε κλειστές άμυνες. Το πρώτο του κοντρόλ και τα τελειώματα του είναι πάντα καλά, γρήγορος παίκτης με ποδοσφαιρικό εγωισμό και με το γκολ. Πιστεύω ότι μπορεί να λειτουργήσει καλά δεξιά και στο «10». Όταν ήρθε στον Πανσερραϊκό είχε μάνατζερ τον Μίνο Ραιόλα».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού Βόλου: «Φέτος έχουμε μία ομάδα με νεαρά παιδιά με στόχο να σώσουμε την κατηγορία φέτος και του χρόνου στόχο την άνοδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.