Καβάσης: «Ηταν μια δύσκολη χρονιά»

Metrosport Team29 Μαρτίου 2023


Στην ουδέτερη ζώνη τερμάτισε ο Αίας Ευόσμου και ολοκλήρωσε τους αγώνες του για φέτος.

 Παρόλα αυτά η ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις και παράλληλα κλείνονται και φιλικά παιχνίδια. Ο προπονητής του Αίαντα Μπάμπης Καάσης για τη χρονιά που τελείωσε επισήμανε: «Ηταν μια δύσκολη χρονιά. 

Οι ομάδες ήταν ενισχυμένες με έμπειρους προπονητές. Εμείς ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο τέλος του πρώτου γύρου και στις αρχές του δεύτερου κάναμε μια κοιλιά. Στη συνέχεια η ομάδα ανασυντάχθηκε ενώ μας βοήθησαν οι τρείς-τέσσερις παίκτες που ήρθαν. Ημασταν αποφασιστικοί, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, πήραμε και αποτελέσματα. Για ένα λεπτό καθώς ισοφαριστήκαμε στο τελευταίο παιχνίδι, χάθηκε η τετράδα, ενώ θα μπορούσαμε να πάρουμε και άλλους βαθμούς στα παιχνίδια με Σίνδο, Καμπανιακό, Γέφυρα. 

Αυτό που θέλουμε είναι να κρατήσουμε τα παιδιά στα γήπεδα γιατί αν τους αφήσουμε να φύγουν και τους μαζέψουμε τον Αύγουστο, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν». Για τον πρώτο όμιλο τόνισε: «Ηταν δύσκολος όμιλος με πολύ καλές ομάδες.

 Ο Καμπανιακός Β ήταν πολύ καλή ομάδα αλλά και ο Μακεδονικός Γέφυρας. Τα περισσότερα παιδιά που παίζουν στη Γέφυρα τα ήξερα από τότε που έπαιζαν στην Κ15 του Αγροτικού Αστέρα και πλέον έχουν εξελιχθεί.

Ο Θερμαΐκός έχει έμπειρους παίκτες ενώ δεν υπήρχε κακή ομάδα. Αν ήσουν σε καλή μέρα θα νικούσες, διαφορετικά θα ήταν άσχημα τα πράγματα. Για εμάς το αρνητικό ήταν τα πολλά γήπεδα με φυσικό χόρτο καθώς εμείς παίζαμε σε πλαστικό. Πιστεύω ο Ολυμπιακός Κυμίνων θα βγει πρώτος και σύμφωνα με τα ισχύοντα δεύτερος θα βγει ο Μακεδονικός Γέφυρας».

Ο Μπάμπης Καβάσης θέλησε να ευχαριστήσει τον Παντελή Πωγωνίδη και τους προπονητές της ΑΕ Ευόσμου, του Εθνικού Ευόσμου και του Μακεδόνα Ευόσμου όσον αφορά τη διαχείριση του γηπέδου γιατί πάντα ο ίδιος ξέφευγε στον χρόνο όσον αφορά τις προπονήσεις».

Για τα νέα Πρωταθλήματα ο Μπάμπης Καβάσης είπε: «Θα πρέπει οι όμιλοι το λιγότερο να γίνουν με δώδεκα ομάδες διαφορετικά με ένα κακό ξεκίνημα για να προλάβεις στη συνέχεια να αντιστρέψεις την κατάσταση, θα πρέπει να κάνεις θαύματα»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.