Καβάνι: Πολύ κοντά στην Μπόκα Τζούνιορς

Metrosport Team05 Αυγούστου 2022

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται ο Έντισον Καβάνι ο οποίος κυκλοφορεί ελέυθερος, μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά την επιστροφή στην Λατινική Αμερική ενός άλλου μεγάλου Ουρουγουανού σεντερφόρ, του Λουίς Σουάρεζ, ο οποίος αγωνίζεται εδώ και λίγο καιρό στην Νασιονάλ, τα ρεπορτάζ συνδέοουν τον Καβάνι με την Αργεντινή και την Μπόκα, με τους ομαδούς της ομάδας να έχουν... ξετρελαθεί.

Ο παίκτης φαίνεται να είναι πρόθυμος να ρίξει σε ικανοποιητικό βαθμό το κασέ του, ώστε να έρθει η τελική συμφωνία, χωρίς όμως να έχει παρθεί η τελική απόφαση. Βασικό του μέλημα είναι να πάει σε μια ομάδα που ο ίδιος θα έχει βασικό και ενεργό ρόλο, και η οποία αγωνίζεται σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με την Μπόκα να τηρεί και τις δύο προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της «καυτής» της έδρας, η οποία όπως φαίνεται παίζει ρόλο για τον Ουρουγουανό. 

Η ζήτηση για τον  «Ματαντόρ» ,όπως είναι λογικό, είναι μεγάλη και δεν περιορίζεται μόνο στο ενδιαφέρον της Μπόκα. Το όνομα της Βιγιαρεάλ αναφέρεται μεταξύ άλλων ώς υποψήφιο για την απόκτησή του, με τα «κίτρινα υποβρύχια» και αυτά με την σειρά τους να πρέπει να πραγματοποιήσουν οικονομική υπέρβαση για να τον ντύσουν με τα χρώματα της ομάδας τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.