Καβαλιεράτος: «Ο Σάντος είναι προπονητής με πλάνο, ήταν θέμα διαχείρισης η απόφαση με Ρονάλντο»

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Μαραθώνα και πρώην γυμναστής του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Καβαλιεράτος, και μίλησε για τον Φερνάντο Σάντος με τον οποίο δούλεψε στον Δικέφαλο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ο Σάντος είναι ένας προπονητής που ετοιμάζει όλα τα παιχνίδια, έτσι έκανε και στο Μουντιάλ, είχε στο μυαλό του την σκέψη να κάνει την κίνηση για να αφήσει στον πάγκο τον Κριστιάνο και να βάλει μέσα τον Ράμος. Δε νομίζω πως ήταν θέμα τιμωρίας του Ρονάλντο, ήταν θέμα διαχείρισης. Ενας προπονητής που μπορεί να πάρει πράγματα από έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Κριστιάνο δεν θα τον αφήσει έξω για κάτι που μπορεί να είναι πραγματικότητα στις ομάδες. 

Πάντα έχει πλάνο ο Σάντος, είναι ο πιο οργανωτικός προπονητής που έχω συναντήσει. Ακολουθεί πιστά την μέθοδό του, στον τρόπο δουλειάς, διαχείρισης, σκέψης, με την παραμικρή λεπτομέρεια. Την οργάνωση στον ΠΑΟΚ την έφερε ο Σάντος και την ξαναέφερε ο Ιβιτς. Είχε τρομερό τιμ ο Σάντος, το έχει και τώρα στην Εθνική. Τον βοηθάνε πολύ και εφαρμόζει όσα έχει στο μυαλό του. Ο Ρικάρντο ο αναλυτής, δεν φαίνεται στις κάμερες αλλά βοηθάει τρομερά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.