Καβάλα-Συντριβή Antonov: Απαγόρευση κυκλοφορίας στις περιοχές Αντιφιλίππων και Παλαιοχωρίου

Metrosport Team17 Ιουλίου 2022

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας στις περιοχές Αντιφιλίππων και Παλαιοχωρίου ανακοίνωσε ο δήμαρχος Παγγαίου Καβάλας Φίλιππος Αναστασιάδης, λόγω της συντριβής του αεροσκάφους Antonov.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των αγροτικών οχημάτων και των πεζών στις αγροτικές περιοχές των τοπικών κοινοτήτων Αντιφιλίππων και Παλαιοχωρίου, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα από τα συντρίμμια του αεροσκάφους που έχουν εκτοξευθεί σε ακτίνα πολλών μέτρων.

Ο κ. Αναστασιάδης τόνισε ότι η απαγόρευση κρίθηκε απαραίτητη καθώς ακόμα δεν είναι γνωστός τόσο ο ακριβής αριθμός των μερών του αεροσκάφους που βρίσκονται διάσπαρτα στις αγροτικές εκτάσεις όσο και η επικινδυνότητα του φορτίου που μετέφερε.

Οι τοπικές αρχές βρίσκονται εν αναμονή της άφιξης του ειδικού διακλαδικού λόχου Πυρηνικής, Βιολογικής και Χημικής άμυνας του ΓΕΕΘΑ, τα μέλη του οποίου θα ελέγξουν τη λευκή ουσία που υπάρχει διάσπαρτη γύρω από τα συντρίμμια του αεροσκάφους.

Από τη συντριβή του αεροσκάφους, που απογειώθηκε από τη σερβική πόλη Νις και φέρεται να είχε ως τελικό προορισμό το Μπαγκλαντές, έχασαν τη ζωή τους και τα 8 μέλη του πληρώματός του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.