Καβάλα: Νέος προπονητής ο Κώστας Ανυφαντάκης

Αχίλλειος Έξαρχος20 Αυγούστου 2020

Σε έναν παλιό γνώριμο κατέληξε η Καβάλα για τη θέση του προπονητή μετά το «διαζύγιο» με τον Παύλο Δερμιτζάκη. Ο λόγος για τον Κώστα Ανυφαντάκη, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «αργοναύτες» ως ο νέος τεχνικός ηγέτης του ΑΟΚ και ετοιμάζεται για την τρίτη του θητεία στην ομάδα.

«Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη, ο οποίος στη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρα θα βρεθεί για 3η φορά στον πάγκο της ομάδας μας. Είναι ένας προπονητής αλλά και ένας άνθρωπος μαθημένος στα δύσκολα και όχι στα εύκολα κάτι το οποίο έμπρακτα έχει αποδείξει μέχρι σήμερα, Είναι η προσωποποίηση της Κρητικής λεβεντιάς και τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας», αναφέρει, επί λέξει, η ανακοίνωση της καβαλιώτικης ΠΑΕ με την οποία γνωστοποιείται η πρόσληψη του 49χρονου προπονητή.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης, όπως σημειώθηκε και πιο πάνω, βρέθηκε άλλες δύο φορές στον πάγκο του ΑΟΚ. Αρχικά το 2015, και πιο συγκεκριμένα από τον Φεβρουάριο ως τον Δεκέμβριο, έχοντας συνολικό απολογισμό 16 νίκες, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες με τον ΑΟΚ στη Γ' Εθνική. Η δεύτερη παρουσία του στον καβαλιώτικο πάγκο ήταν τη σεζόν 2017-18 όπου ο ΑΟΚ κατέλαβε την 3η θέση στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής με απολογισμό 12 νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του Κώστα Ανυφαντάκη ήταν πέρσι η Δόξα Δράμας, ενώ έχει θητεύσει, μεταξύ άλλων, σε Επισκοπή, Πανθρακικό και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.