Καβάλα και Δράμα... ενώνονται στη μνήμη του 19χρονου Άλκη

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Καβάλας και Δράμας, Αλέξης Πολίτης και Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ.

Οι δύο Αντιπεριφερειάρχες μίλησαν αναφορικά με την πρωτοβουλία που πήραν για την διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης μεταξύ του ΑΟΚ Και της Δόξας στη μνήμη του 19χρονου Άλκη, με τους δύο ομόλογους να παραθέτουν τις σκέψεις τους σχετικά με τη βία στα γήπεδα και το εν λόγω φιλικό παιχνίδι το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου στις 15:00 στο «Ανθή Καραγιάννη».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στο Metropolis 95.5:

Ο Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ ανέφερε: «Πριν από λίγες ώρες με κάλεσε ο κύριος Πολίτης για να κάνουμε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Καβάλας και της Δόξας, για να κάνουμε πράξη αυτό που ζήτησε ο μπαμπάς του Άλκη. Έτσι είχαμε επικοινωνία με τις ομάδες οι οποίες αποδέχθηκαν αυτή την πρόταση και το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Πέμπτη 10/02, το μεσημέρι στο «Ανθή Καραγιάννη, για να δείξουμε στον Άλκη πως με αυτή την άδικη θυσία του κατάφερε κάτι. Τα εύσημα ανήκουν στις ομάδες και θέλουμε να κάνουμε ένα κάλεσμα να σταματήσει το κύμα βίας και πρέπει μέσα από αυτό το τόσο δυσάρεστο γεγονός να υπάρξει μία μεγάλη αλλαγή. Ζούμε σε μία εποχή που το διαδίκτυο έχει μεγάλο ρόλο και είναι πολύ εύκολο να επηρεαστούν άνθρωποι, αλλά το θέμα είναι να προλάβουμε τα γεγονότα και η αντιπαλότητα να περιορίζεται σε φίλαθλα αισθήματα εντός των αγώνων».

Ενώ ο Αλέξης Πολίτης σημείωσε: «Είναι ένα συγκλονιστικό γεγονός και μας επηρέασε όλους μας, έτσι αποτέλεσε ένα τεράστιο έναυσμα προβληματισμού γιατί πάντα υπάρχει μία «χρυσή» ευκαιρία να αλλάξεις κάτι την κατάλληλη στιγμή. Τις ομάδες μας τις διακρίνει ο ανταγωνισμός στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθε και έτσι πήραμε την απόφαση να γίνει το παιχνίδι αυτό, σε μία αναμέτρηση με είσοδο ελεύθερη η οποία θα διαρκέσει για 45 λεπτά και θέλουμε να δούμε τον κόσμο μας εκεί γιατί και οι παίκτες θα κάνουν την υπέρβαση εν μέσω αγωνιστικής. Τα κρούσματα βίας είναι λιγότερα στα μέρη μας, αλλά όπως ξέρουμε δεν θέλει πολύ για να γίνει το κακό και πιστεύω πως μαθήματα κατά της βίας θα πρέπει να αποτελέσουν κομμάτι της εκπαίδευσης στα σχολεία μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.