Καβακάς: «Αργήσαμε αλλά ζεστάναμε και φέραμε τον κόσμο κοντά μας»

Χάρης Εμμανουηλίδης01 Απριλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τίμος Καβακάς, με τον προπονητή του Α.Ο. Καβάλας να μιλάει αναφορικά με την άνοδο της ομάδας από τη Γ Εθνική στη Superleague 2, την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι ποδοσφαιριστές του και τη στήριξη του κόσμου.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε αρχικά: Ήταν μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα , πετύχαμε τον στόχο που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς και μέσα από τους κόπους μας πετύχαμε τον στόχο που είχαμε οριοθετήσει με τη διοίκηση από την αρχή της χρόνιας. Υπήρχε η πνοή και το όραμα από τη διοίκηση του κυρίου Διαμαντίδη με στόχο η ομάδα να επιστρέψει όσο ψηλότερα γίνεται».

Προσθέτοντας: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου οι οποίοι κατάφεραν να έχουν την ομάδα πρώτη σε όλους τους ομίλους της Γ Εθνικής. Επίσης, θέλω να σταθώ στον κόσμο που είδαμε να έρχεται στο γήπεδο στο τελευταίο παιχνίδι μας καθώς άργησε αλλά ζεστάθηκε και ήρθε στο γήπεδο καθώς στην αρχή της χρονιάς δεν μας είχαν αγκαλιάσει για τα δεδομένα της ομάδας , αλλά νομίζω ότι θα τους κάνουμε να επιστρέψουν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.