Κατσίκας: «Πήραμε ένα ρίσκο και μας βγήκε - Χωρίς φιλάθλους δεν είναι το ίδιο»

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2023

Για την ισοπαλία που απέσπασε ο Παναιτωλικός από την ΑΕΚ και την απουσία φιλάθλων στις κερκίδες μίλησε ο τερματοφύλακας της ομάδας των Σερρών, Παναγιώτης Κατσίκας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση. Παίζαμε από το 65' με 10 παίκτες και είναι δύσκολο να τα καταφέρεις απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Είμαστε χαρούμενοι για την προσπάθεια μας. Δεν αλλάζει το σκεπτικό μας είτε παίζουμε με μεγάλες είτε με μικρές ομάδες. Πήραμε ένα ρίσκο και μας βγήκε. Όταν μείναμε με 10 παίκτες, μας είπε να προσέχουμε τα μετόπισθεν αλλά βγαίναμε και μπροστά. Κάναμε τρεις φάσεις και αυτό δεν είναι λίγο. Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. 

Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Χτίζουμε την κάθε μέρα και με βάση τον επόμενο αντίπαλο μας. Θέλουμε να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και πολλοί απολαμβάνουν να μας βλέπουν. Είναι στενάχωρο ότι δεν έχουμε τους φιλάθλους μας στις κερκίδες. Δεν είναι το ίδιο χωρίς αυτούς. Είναι σα αν πηγαίνεις σε μια θεατρική παράσταση και να μην έχεις κοινό. Είναι κρίμα γιατί ο κόσμος μας έχει να δει μεγάλα παιχνίδια από την τελευταία φορά που ήμασταν στην Α' Εθνική. Θα τους κάναμε πολύ χαρούμενους.».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.