Κατσιαρός: «Value for money μεταγραφή ο Μπερτόγλιο, εκτός κλίματος ο Γκαρσία»

Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2021

Ο Παναγιώτης Κατσιαρός μίλησε στο Metropolis 95.5 για την εμφάνιση του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

«Το χθεσινό ήταν το πρώτο παιχνίδι που δημιουργικά δεν ήταν καλός. Ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή τα βαριά σου χαρτιά δεν θα ήταν σε καλή μέρα, αλλά γενικά είναι σε καλή κατάσταση. Τώρα πρέπει να αντιδράσουμε γρήγορα. Έχουμε παιχνίδι την Κυριακή και αν το κερδίσουμε θα είναι πάλι όλα καλά» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν είχε φρεσκάδα και ενέργεια. Δεν είχαμε καλή χημεία, θα πω απλώς ότι ήταν ίσως το χειρότερο φετινό μας παιχνίδι. Νομίζω ότι θα αντιδράσουμε».

Για την υπόθεση γκολ: «Μέχρι στιγμής είχαμε πρόβλημα στο εύκολο γκολ, αλλά η ομάδα πηγαίνει καλά. Το να πάρουμε έναν αμφιβόλου αξίας επιθετικό θα κάνει κακό. Αν δεν έχουν δει κάποιο καλό που θα κάνει την διαφορά, νομίζω δεν είναι σωστό να πάρουμε. Η ομάδα είναι σε καλό φεγγάρι, σίγουρα θέλε προσθήκες, αλλά να μην έρθουν χειρότεροι από αυτούς που υπάρχουν.

Ο Μάνος έχει βοηθήσει πολύ. Θέλουμε ένα  σέντερ φορ να βάζει 30 γκολ και να κάνει 50 ευκαιρίες, αυτό, όμως, δεν είναι εύκολο, παρότι η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες. Ο Μάνος είναι πολύ καλός, ίσως δεν του βγαίνει».

Ειδικότερα για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ είπε: «Δεν μπορεί ο παίκτης να κάνει συντήρηση δυνάμεων γιατί έχει απέναντί του μία ομάδα ποιότητας. Της ΑΕΚ τα παιχνίδια βέβαια είναι βαρετά. Και εμείς θέλαμε το μηδέν, αλλά φτιάχναμε ευκαιρίες, παίζαμε. Η ΑΕΚ παίζει ανιαρό ποδόσφαιρο, βάζει γκολ γιατί έχει κάποιους παίκτες ποιότητας».

Για τον Μπερτόγλιο: «Είναι η πιο value for money μεταγραφή. Ήρθε χωρίς τυμπανοκρουσίες και βοηθάει πολύ. Όποτε δεν τον έχουμε υπάρχει πρόβλημα στην δημιουργία. Ο Γκάμα είναι καλός, αλλά τον μπλόκαραν. Ο Ματέο δείχνει ότι είναι εκτός κλίματος, αλλά είναι καλός ποδοσφαιριστής».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Αν ο Άρης είναι καλά με ενέργεια και τρεξίματα θα κερδίσει, θα εξαρτηθεί από τον Άρη. Έχει βελτιωθεί, βέβαια, ο Παναθηναϊκός».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.