Κατσιαρός: «Ο Άρης είναι σε πολύ καλό δρόμο, μόνο εκεί υστερεί»

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Κατσιαρός.

Ο βετεράνος αμυντικός του Άρη σχολίασε την μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία των «κιτρινόμαυρων» στο Πρωτάθλημα της Super League 1

Μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Κατσιαρός δήλωσε:

Για τη σύγκριση με την εκκίνηση του Άρη τη σεζόν 1999-2000: «Είναι διαφορετικό, η ομάδα δουλεύει σε άλλο πλάνο. Τότε είχαμε ανεβεί από τη Β’ στην Α’, ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό. Η ομάδα είναι δουλεμένη εδώ και 3 χρόνια και αυτό είναι αποτέλεσμα της συνέχειας της και της δουλειάς που γίνεται. Η ομάδα πηγαίνει σε πολύ καλό δρόμο».

Για τον Άκη Μάντζιο και την εικόνα του Σούντγκρεν: «Ο προπονητής έχει βοηθήσει πολύ, δουλεύει πολύ καλά στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Ο Σούντγκρεν χάθηκε γιατί δεν είχε μάθει να παίζει άμυνα όπως παίζαμε πέρσι. Κάθε ομάδα στήνεται σε έναν τρόπο παιχνιδιού. Χρειαζόμασταν πολύ τον Φετφατζίδη στη δημιουργία και δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει ο Σούντγκρεν. Στο εξωτερικό τα μπακ παίρνουν βοήθειες από τα χαφ. Φέτος τον βοηθάνε και αυτό φαίνεται».

Ποιοι θεωρεί πως είναι οι πολυτιμότεροι στον φετινό Άρη: «Δεν είναι μόνο ο Τζέγκο ή ο Μπρούνο Γκάμα. Ο Σάκιτς έχει παίξει σε πολλές θέσεις, ένας τέτοιος παίκτης μπορεί να δώσει πολλές λύσεις. Αυτό δεν είναι εύκολο να γίνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και είναι κάτι πολύ σημαντικό. Η ποιότητα του Γκάμα δεν βρίσκεται εύκολα, όπως και του Τζέγκο. Λειτουργεί πολύ καλά αμυντικά ο Άρης».

Για το αν ο Άρης έχει θέμα στην επίθεση: «Όλα τα ματς τα κερδίζουμε με 1-0. Υστερούμε στο επιθετικό κομμάτι. Εκεί πρέπει να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε περισσότερο».

Για τη συνέχεια: «Επειδή θα παίξουμε με όλους δεν έχει εύκολο και δύσκολο πρόγραμμα. Ερχόμαστε μετά από αποχή λόγω τον κρουσμάτων κορωνοϊού. Αυτό φάνηκε και στον Παναιτωλικό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.