Κατσιαρός: «Όταν δεν παίζει ο Ματίγια είναι μεγάλη απώλεια για τον Άρη»

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» με τους Κώστα Πετρωτό και Βασίλη Βλαχόπουλο φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αρη, Παναγιώτης Κατσιαρός, και μίλησε για τις πολλές θέσεις που μπορεί να παίξει ο Ροζ, τον Ματίγια που όταν δεν αγωνίζεται είναι μεγάλη απώλεια αλλά και την παραγωγική χρονιά του Γκάμα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον Ροζ που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις: «Εχει δείξει πως μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις γιατί θέλει να παίζει και έχει τρομερή αυτοπεποίθηση. Ο Ροζ δείχνει πως θέλει να είναι μέσα στην ενδεκάδα πάντα και το ευχαριστιέται. Μπορεί να χρειαστεί και να παίξει αλλού, αλλά έχουμε αμυντικό χαφ και είναι πολύ καλός, ο Σάσα, και μακάρι να είναι καλά και να παίζει αυτό».

Τον Ματίγια που αλλάζει την εικόνα του Αρη: «Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντική θέση του αμυντικού χαφ, ο Αρης έχει την τύχη να έχει έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει πως να κοντρολάρει το παιχνίδι, πότε πρέπει να την προωθήσει μπροστά, όταν δεν παίζει είναι μεγάλη απώλεια για την ομάδα».

Την πιο παραγωγική χρονιά του Μπρούνο Γκάμα: «Φαίνεται στην θέληση που έχει και στο γεγονός πως νιώθει σημαντικός για την ομάδα και το βγάζει στον αγωνιστικό χώρο. Εκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσει και τον βοηθάει η καλή του χρονιά στην ψυχολογία του».

Τον Ενινγκ και την αλλαγή της εικόνας των «κιτρίνων»: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ξέρει να παίρνει το καλύτερο δυνατό από τους ποδοσφαιριστές του, έχει αναγεννήσει κάποιους, είναι σταθερός σε ιδέες και τακτικές, δεν αλλάζει κάτι εξωπραγματικά εκτός τις αναγκαστικές αλλαγές και νομίζω πως τα πάει πάρα πολύ καλά. Κάνει τους ποδοσφαιριστές να νιώθουν χρήσιμοι και γι΄αυτό η ομάδα βγάζει ενέργεια, φρεσκάδα και είναι πολύ παραγωγική».

Το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο: «Ο Αρης είναι το φαβορί και αγωνιστικά και σαν όνομα αλλά αυτά δεν παίζουν μπάλα. Είναι σε εξαιρετικό φεγγάρι ο Αρης αλλά πρέπει να το δείξει και στο γήπεδο».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.