Κατσιαρός: «Μας τρομάζει το άγνωστο της Κόλος»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2020

Ο βετεράνος αριστερός οπισθοφύλακας του Άρη, Παναγιώτης Κατσιαρός, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα», κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός πως η Κόλος Κοβαλίβκα είναι απολύτως άγνωστη κι αυτό τρομάζει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν φοβίζει το γεγονός πως η Κόλος Κοβαλίβκα είναι άγνωστη:
«Το άγνωστο φοβίζει. Είναι μια ομάδα που δεν την είχαμε ξανακούσει. Έχει δύο χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Δεν γνωρίζουμε καν που εδρεύει και αυτό μας τρομάζει όλους. Μας χρίζει φαβορί και αυτό είναι που φοβίζει. Παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε μεγαλύτερη ιστορία και θεωρούμε δεδομένο ότι θα περάσουμε».

Για το ότι ο Ένινγκ με τα λεγόμενά του δεν δημιούργησε αυτή την αίσθηση:

«Αυτό το άγνωστο το έχουμε ισοσκελίσει. Ήταν από πέρσι ο κ. Ενινγκ στην ομάδα. Είχαν το χρόνο να μελετήσουν την αντίπαλο. Έχει αποδείξει ότι είναι καλός και πάντα διαβασμένος ο Ένινγκ. Δεν θα βγούμε να ρίξουμε 10 γκολ και να περάσουμε στην επόμενη φάση παίζοντας… γιουρούσι. Είναι ιδιαίτερα ματς, δεν υπάρχει κόσμος, το έξτρα κίνητρο της παρουσίας του, είναι νοκ-άουτ ματς. Αν δεχθείς ένα γκολ είναι πολύ δύσκολο να το γυρίσεις. Όλα τα έχουν μελετήσει στην ομάδα και θα δούμε ένα ευτυχισμένο γεγονός στο τέλος».

Για την εικόνα του Άρη κόντρα στη Λαμία:

«Πρέπει να κρατήσουμε το τελευταίο μισάωρο του ματς. είναι αρχή της χρονιάς ακόμη, είναι τα πρώτα ματς. Έχει αλλάξει η ομάδα φέτος. Δεν μπορεί να είναι στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Όλα αυτά ισοσκελίζουν ότι θεωρητικά είμαστε φαβορί, αλλά έχουμε νέα ομάδα και πρέπει να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.