Κατσιαρός: «Λείπει ο killer από τον Άρη, μόνο να σκοράρει...»

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Κατσιαρός.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, σχολίασε την αγωνιστική εικόνα των «κιτρινόμαυρων» στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, τη στάση που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ενόψει της συνέχειας, ενώ ειδική μνεία έκανε και στο πρόβλημα που έχει το σύνολο του Άκη Μάντζιου στον εύκολο γκολ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για την εικόνα του Άρη στο ΟΑΚΑ, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο, πολλές φορές έχει τύχει μία ομάδα που παίζει καλύτερα να μην κερδίζει, αλλά οι ποδοσφαιριστές δεν θα πρέπει να μείνουν άλλο πίσω, θα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά. Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και θα πρέπει από το κάθε αρνητικό να παίρνουν κάτι θετικό. Θα πρέπει να παίξουν πιο ουσιαστικά στο γήπεδο, αλλά κάθε χρόνο η ομάδα είναι καλύτερη και αν βρει το εύκολο γκολ τότε σίγουρα είναι πολύ καλύτερα».

Για το εύκολο γκολ που λείπει: «Έχει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, λείπει ο killer από την περιοχή, να μην κάνει τίποτα άλλο, μόνο να σκοράρει . Ο Καμαρά που ήρθε δεν είναι ο ξεκάθαρος φορ και αν κάποιος από τους ήδη υπάρχοντες παίκτες μπορέσει και ΄΄ξεμπουκώσει΄΄ ενδεχομένως να βρει τον ρυθμό στα γκολ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.