Κατσιαρός: «Καλύτερος παίκτης ο Μαντσίνι, μέσα στους στόχους του ο Άρης»

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Κατσιαρός, ο οποίος μίλησε για τη φετινή εικόνα του Άρη.

Αναλυτικά

Για το ματς με τη Λαμία:

«Χρειάζεται τη νίκη ο Αρης για να προχωρήσει στο κύπελλο. Η νίκη θα φέρει ηρεμία στις τάξεις της ομάδας. Δεν είναι τόσο εύκολο το παιχνίδι με τη Λαμία. Κυνηγάει όλα τα ματς. Δεν συζητάμε για ποιότητα. Το θέμα είναι να την δείξουμε και μέσα στο γήπεδο».

Για τη διαφορά με την περσινή σεζόν:

«Πέρσι είχαμε σταθερότητα, αλλά φέτος είχαμε κάποιες διακυμάνσεις στις εμφανίσεις. Χάνουμε κάποια ματς και μετά κάνουμε καλά παιχνίδια. Δεν υπάρχει σταθερότητα. Δεν έχουν συνοχή μεταξύ τους οι παίκτες. Πέρσι ξέραμε πως η ομάδα θα παίξει καλά. ακόμη και να ήταν πίσω στο σκορ θα το γυρνούσε. Έχουμε μεγάλη ποιότητα σαν ομάδα και ελπίζω η ομάδα από δω και πέρα να ανταπεξέλθει. Δεν έχει χαθεί κάτι, δεν έχει μείνει εκτός στόχων η ομάδα». 

Για το δίλημμα Μαντσίνι ή Λόπεθ στην επίθεση:

«Θα ήθελα τον Λόπεθ, γιατί είναι πιο κλασικός φορ. Δεν απαξιώνω τον Μαντσίνι, είναι ο καλύτερός μας παίκτης τα τελευταία χρόνια. Πάντα προσπαθεί. Προσωπικά όμως στη θέση αυτή προτιμώ έναν παίκτη που να ξέρει να παίζει εκεί. Ο Λόπεθ είναι φιλοτιμος, κυνηγάει όλες τις φάσεις».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.