Κατσιαρός: «Θα είναι διαφορετικό ματς - Άρης και Ολυμπιακός οι καλύτεροι»

Metrosport Team03 Μαρτίου 2021

Για την ρεβάνς του Άρη με τον Ολυμπιακό μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Παναγιώτης Κατσιαρός, τονίζοντας ότι κοντράρονται οι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

«Η ομάδα έχει δείξει ότι μαζί με τον Ολυμπιακό παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Πρέπει να μετρηθούμε, να κερδίσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έκανε μία πτώση, αλλά τώρα θα φανεί. Με την Αϊντχόβεν είδα ότι ήξερε τι ήθελε μέσα στο παιχνίδι. Θα δούμε τι δύο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Πρέπει να το θέλουμε λίγο παραπάνω για να προκριθούμε» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στον Γκάνεα: 

«Και σε άλλα παιχνίδια ήταν καλός ο Γκάνεα, έδειχνε, απλώς, έξω από τα νερά του. Δεν ήξερε την γλώσσα, είχε άλλη νοοτροπία και μέχρι να δει τι γίνεται ήταν δύσκολο. Του πήρε περισσότερο καιρό. Εδώ παίζουμε και διαφορετικά, όλα θέλουν χρόνο. Εμείς τον συγκρίναμε με τον Κόρχουτ που έκανε παιχνίδια από το 7 και πάνω. Είναι διαφορετικός ποδοσφαιριστής, νομίζω ότι θα βοηθήσει».

Για την επιλογή του Σούντγκρεν ως αριστερό μπακ: «Όχι δεν μου προκάλεσε εντύπωση. Είναι υποχρεωμένοι οι μπακ να παίζουν και στις δύο πλευρές. Σίγουρα αποδίδουν καλύτερα στη θέση τους, αλλά είναι ίδια θέση και ο προπονητής το επιλέγει γιατί θέλει να πετύχει κάποια πράγματα αμυντικά. Θα είναι διαφορετικό ματς αύριο. Και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικά και σκοράρουν. Αλλά νομίζω ότι θα δούμε έναν αγώνα σε πιο αργό τέμπο. Εμείς θέλουμε ένα γκολ, δεν θέλουμε να κερδίσουμε 3-0. Πρέπει να στηριχτούμε στο μηδέν και να σκοράρουμε. Είναι δύσκολο, βέβαια, να κρατήσεις τον Ολυμπιακό στο μηδέν. Έχει δεινούς σκόρερ».

Για τα δύο επόμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: «Δοκιμάζεται ο χαρακτήρας του Άρη. Το πιο σημαντικό είναι το αυριανό. Τα άλλα θα είναι με βαθμούς. Πρέπει να κερδίσουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Αν προκριθούμε θα δείξουμε ότι θέλουμε έναν τίτλο. Τα τελευταία χρόνια λέμε ότι ο Άρης παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά θέλουμε και έναν τελικό, να διεκδικήσουμε ένα τρόπαιο».

Για τον Μήτρογλου: «Η αξία του είναι γνωστή, απλώς το θέμα είναι ότι τώρα δεν είναι σε καλή κατάσταση και θέλει τον χρόνο του. Όταν έρθει στα καλά του θα είναι ένα μεγάλο συν για την ομάδα. Δεν γνωρίζω τεχνικά ποιος συμπαίκτης του θα τον βοηθούσε περισσότερο, τώρα κοιτάει πως θα είναι καλύτερα ψυχικά. Οι ομάδες, θέλω να πω, ότι χτίζονται από τα χαφ. ο Σάσα και ο Τζέγκο συναγωνίζονται τους δύο του Ολυμπιακού».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.