Κατσαβάκης: «Οι περισσότερες μεταγραφές του Αρη είναι πετυχημένες, ο Μάνου είναι καταπληκτικός παίκτης»

Metrosport Team01 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής ποδοσφαίρου, Μάκης Κατσαβάκης, και μίλησε για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1, το Αρης-ΟΦΗ, τις μεταγραφές των «κιτρινόμαυρων», τη στήριξη που χρειάζεται ο Πάρντιου αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι αιωνίων που μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα στη μάχη του τίτλου.

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1: «Υπάρχει η σταθερότητα του Παναθηναϊκού και σε απόδοση και τη συγκομιδή, η σοβαρότητα που χτίστηκε αυτή η ομάδα και σε συνδυασμό με την μεταβατική φάση των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Η ανασύνταξη της ΑΕΚ, βρήκε παίκτες να επανδρώσει την άμυνα και το κέντρο που χώλαινε αρκετά. Εχουν ενδυναμωθεί οι μικρομεσαίες ομάδες, απειλούν μέσα-έξω τους μεγάλους».

Για το Αρης-ΟΦΗ: «Όταν δημιουργείς φάσεις, θα έρθουν τα γκολ. Ο Γκρέι είναι καλός παίκτης, ο Μαντσίνι βοηθάει πολύ και τα άλλα παιδιά προσαρμόζονται. Ο Αρης ήθελε τον χρόνο του, οι αλλαγές προπονητών δεν βοηθάνε. Ας δώσουν στον Πάρντιου τον χρόνο για να χτίσει την ομάδα. Σαφώς ο Αρης θα πρέπει να είναι μέσα στο κυνήγι της πρώτης θέσης, αλλά δεν πρέπει να εκβιάζεται με δηλώσεις, θα έρθει σιγά σιγά. Ο Μάνου είναι καταπληκτικός, δίνει ώθηση στο επιθετικό κομμάτι. Ο Ετέμπο έχει να δώσει πράγματα αλλά πρέπει να ηρεμήσει με τα μαρκαρίσματα. Οι περισσότερες μεταγραφές του Αρη είναι πετυχημένες, θα κάνει καλό στον Αρη η διακοπή του πρωταθλήματος. Εγώ χαίρομαι όταν βλέπω γεμάτο το Κλ.Βικελίδης».

Για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: «Μπορεί μία ήττα του Ολυμπιακού να τον φέρει σε σημείο να μην μπορεί να ανασυνταχθεί. Ο Ολυμπιακός θα πέρναγε πιο ομαλά την μεταβατική φάση του με τον Μάρτινς στον πάγκο, άλλαξαν δύο προπονητές, ήρθαν μεταγραφές για το θεαθήναι και καταλαβαίνουμε πως κάτι δεν πάει καλά. Όπως εξελίσσονται τα πράγματα, η ΑΕΚ είναι αυτή που θα κοντράρει τον Παναθηναϊκό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.