Κατσαβάκης: «Ο καλύτερος Άρης της τελευταίας 15ετίας»

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Μάκης Κατσαβάκης, ο οποίος μίλησε για την πορεία του Άρη και την ετοιμότητα του Κώστα Μήτρογλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Ερωτηθείς για το πότε θα είναι έτοιμος ο Μήτρογλου: « Εξαρτάται από τα ποδοσφαιρικά ερεθίσματα που έχει ο παίκτης και το κατά πόσο έχει δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια. Μπορεί να βγουν και να πουν οτι σε 15-20 μέρες με αυτά τα ερεθίσματα μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημέιο. Θα καθοδηγήσουν σωστά τον Μάντζιο διότι υπάρχει και ο κίνδυνος του τραυματισμού. Υπάρχει μεγάλο ποσοστό να γίνει αυτό αν τον βάλουν μέσα και δεν είναι έτοιμος. Δεν θα πρέπει να σπαταλά δυνάμεις ο Μήτρογλου. Πρέπει να έχει βοήθειες από τους συμπαίκτες γύρω του».

Για την πορεία του Άρη: «Είναι ο καλύτερος Άρης της 15ετίας. Διαθέτει ισορροπημένη ομάδα. Αμυντικά τα καταφέρνει καλά και γίνεται καλύτερος. Θα δεθεί κι'άλλο η ομάδα. Επιθετικά, διαθέτει πολλές λύσεις και σε κόντρα παιχνίδι και σε κλειστούς χώρους. Είναι κρίμα που δεν τον απολαμβάνει ο κόσμος. Περίμεναν πολλά χρόνια κάτι τέτοιο. Έχει έναν πολύ αξιόλογο προπονητή, σύμπνοια και καλό κλίμα».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.