Κατσαβάκης: «Κίνδυνος για τραυματισμούς, αυξήθηκαν κατά 30% παγκοσμίως»

Metrosport Team13 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Μάκης Κατσαβάκης, και μίλησε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στη Γ Εθνική.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής: «Περίεργο το συναίσθημα, υπήρχε αγωνία από τους ποδοσφαιριστές που ήταν διψασμένοι για να παίξουν. Υπήρχε ένας αναβρασμός μετά και την τελευταία αναβολή από τις 28 Μαρτίου για τη χθεσινή μέρα. Οσοι δουλεύουν σωστά τα τελευταία χρόνια θα αποφύγουν τραυματισμούς, οι οποίοι σε παγκόσμιο επίπεδο αυξήθηκαν κατά 30%. Οπότε φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι για τους ερασιτέχνες. Επειδή θα διεξαχθέν ένας γύρος, θα έχουμε λίγες εμβόλιμες αγωνιστικές».

Για τον Αγροτικό Αστέρα: «Πρωτεργάτης και πρωτομάστορας είναι ο Χρόνης Παπαβραμίδης. Πρέπει να συμπράξουν όλοι, ακόμη και ο Δήμαρχος για να βοηθήσουν τον Αγροτικό. Από την Περιφέρεια βοηθάει η Βούλα Πατουλίδου και την ευχαριστούμε. Με την απώλεια των γηπέδων της ΕΚΟ, ο Αγροτικός έχασε πολλά παιδιά που προπονούνταν, γιατί εδώ στον Εύοσμο υπάρχουν πάνω από 600 παιδιά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.