Κατσαβάκης: «Δηλητήριο οι πάσες του Κωνσταντέλια - Με ενθουσιάζει ο Πάρντιου»

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Μάκης Κατσαβάκης , αφήνοντας το δικό του σχόλιο για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Παράλληλα, μίλησε και για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Κι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Η ανάπαυλα έκανε καλό στον Άρη, του έδωσε μεγαλύτερη ώθηση. Έδωσε τον χρόνο στον προπονητή να γνωρίσει καλύτερα τους παίκτες του και να τους βοηθήσει να δέσουν μεταξύ τους. Βέβαια και του ΠΑΟΚ του δόθηκε η ευκαιρία μέσα από την προετοιμασία του και τα φιλικά, ώστε να γυρίσει καλύτερα. 

Στο ντέρμπι, οι μονομαχίες είναι ο πυρήνας του παιχνιδιού και από εκεί προκύπτει η κατοχή. 
Και οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα, για να πετύχουν κάτι τέτοιο. Ένα πολύ σημαντικό θέμα είναι και οι μπακ. Παράλληλα, οι παίκτες θα πρέπει να προσέξουν την πολύ καλή κατάσταση του Κωνσταντέλια, ο οποίος είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ. Οι κρυφές κάθετες πάσες δηλαδή που περνάει. Αυτές είναι δηλητήριο για τις άμυνες. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο μικρός καλείται να αντιμετωπίσει το καλύτερο αμυντικό δίδυμο από πέρυσι, τον Μπράμπεντς με τον Φαμπιάνο. Εκεί θα δούμε πολύ ενδιαφέρουσες μονομαχίες. Επίσης, είναι εξαιρετικά φορμαρισμένος και ο Γκρέι, ενώ έχουν ενισχυθεί και από τα άκρα».

Για την πιθανή απόφαση του Πάρντιου να χρησιμοποιήσει τον Νταρίντα στο ντέρμπι: «Το γνωρίζει ο προπονητής και ξέρει καλύτερα. Αυτό μπόρεσε να το διαπιστώσει και από την ανάπαυλα, όπως είπα παραπάνω. Είναι στη δική του κρίση αν θέλει να του δώσει χρόνο συμμετοχής από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Αν δει ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος για εκείνη την θέση καλά θα κάνει και θα το ρισκάρει».

Για το πως θα αντιμετωπίσουν το ντέρμπι ο Λουτσέσκου σε σύγκριση με τον Πάρντιου: «Η παρουσία του Λουτσέσκου είναι χρονικά πολύ μεγαλύτερη στην Ελλάδα, και για αυτό έχει μεγαλύτερη άνεση να διαχειριστεί ένα ντέρμπι, είναι λογικό. Αυτό με την πάροδο του χρόνου θα το αποκτήσει και ο προπονητής του Άρη. Ο Άγγλος δεν έχει ξαναδουλέψει στην Ελλάδα. Χωρίς να αφαιρούμε τις ικανότητες του ανθρώπου. Άλλωστε εμένα με ενθουσιάζει η παρουσία του Πάρντιου, είναι ένας άνθρωπος με πάρα πολλές ποδοσφαιρικές γνώσεις».

Για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ: «Η διακοπή έβαλε φρένο στη καλή πορεία του Παναθηναικού κάτι το οποίο φοβόταν από την αρχή ο Γιοβάνοβιτς. Αντιθέτως η ΑΕΚ αυξάνει τα ποσοστά για τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε καλύτερη ποιότητα με τον Φορτούνη και τον Χάμες. Έχει ακόμη προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι, αλλά έχει ανεβάσει κατακόρυφα μπροστά την ποιότητά του. Καμία ομάδα όμως δεν έχει το δικαίωμα να «εγκαταλείψει» την υπόθεση τίτλο, γιατί πολύ εύκολα μπορούν να ανατραπούν τα δεδομένα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.