Κατσιαρός: «Μόνο ο Άρης υπήρχε στο γήπεδο - Μπορούσε να πάρει διαστάσεις το σκορ»

Metrosport Team18 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Κατσιαρός.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη , μίλησε αναφορικά με τα όσα είδε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Χερμάν Μπούργος, αλλά και τη διαχείριση του Αργεντίνου τεχνικού. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για το παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Χθες υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο ο Άρης, αν είχε και πιο εύκολο το γκολ, θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις το σκορ υπέρ του. Νομίζω ότι ο Πασχαλάκης έχει αποδείξει την αξία του και είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα και αυτό φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι».

Για τα όσα έχει φέρει η έλευση του Χερμάν Μπούργος: «Έχει δώσει τη νοοτροπία του νικητή, να παίξουμε καλά αλλά και να πάρω τη νίκη. Αυτό που χρειάζεται η ομάδα ανεξαρτήτως αντιπάλου είναι οι τρεις πόντοι. Εγώ προσωπικά και με τον αντίπαλο να παίζει με 10 παίκτες, δεν θα έβαζα 3ο στόπερ, αλλά νομίζω ήταν μία στιγμή που μπορούσε να «σκοτώσει» τον ΠΑΟΚ».

Για την προσφορά του Καμαρά και την εικόνα των παικτών γενικότερα: «Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με την ταχύτητα και τη δύναμη του μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα και στη συνέχεια της αναμέτρηση. Για να κερδίσεις έναν καλό αντίπαλο, πρέπει να έχεις τους ποδοσφαιριστές σου σε καλή ημέρα και χθες ο Άρης είχε πολλούς ποδοσφαιριστές σε καλή ημέρα, αλλά μπορούσε να έχει τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα».

Για τον Εμπακατά: «Σίγουρα το ταλέντο και το ποδόσφαιρο δεν ξεχνιέται, σίγουρα χρειάζεται χρόνο, έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια και πολύ μεστό παιχνίδι, ειδικά για ένα παιδί που είχε καιρό να αγωνιστεί, και αν βγάλει έστω και ένα μέρος των ικανοτήτων του θα μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Άρη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.