Κατσαρός, Τζουγανάτος, Αρκούδης το ερυθρόλευκο ηθικό «βατερλό»

Δημήτρης Μπούζας05 Ιουνίου 2020

INFO

Η «βόμβα Κατσαρού», η αποδεδειγμένη σχέση Τζουγανάτου–Φαραντούρη και η αιωρούμενη – αναπάντητη – καταγγελία περί χρηματισμού των μελών της επιτροπής Αυγενάκη, δεν αφήνουν πλέον κανένα περιθώριο για σκέψεις πέρα από την επιβεβαιωμένη και κατασκευασμένη άθλια συνωμοσία σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν αιφνιδιαστήκατε από τη νέα βόμβα που έσκασε στα πόδια του υφυπουργού αθλητισμού και έχει σχέση με την αμαρτωλή επιτροπή για τη στελέχωση της οποίας έχει την απόλυτη ευθύνη, από τη στιγμή μάλιστα που αφορούσε ένα επίλεκτο μέλος της, βεβαρυμένο με καταγγελία χρηματισμού, που μέχρι στιγμής αιωρείται και μένει αναπάντητη. Όπως επίσης και από την επιβεβαίωση (αφελή ή αναγκαστική) από μέρους των ερυθρόλευκων της σχέσης του βασικού μάρτυρα που χρησιμοποιούν στο CAS (Τζουγανάτο), με έτερο μέλος της διαβόητης πλέον επιτροπής (Φαραντούρη). Τον τελευταίο τον έβαλε από το παράθυρο ο ανεκδιήγητος υφυπουργός και βοήθησε στη λήψη της καταδικαστικής απόφασης. 

Τη σιγουριά σας για τη μη έκπληξη την προεξοφλούμε μετά βεβαιότητας γιατί ακριβώς έτσι αισθανθήκαμε κι εμείς που παρακολουθούμε από πολύ κοντά όλες τις φάσεις αυτής της άθλιας και κατασκευασμένης συνωμοσίας. Αποδεχθήκαμε σχεδόν ατάραχοι τις νέες αποκαλύψεις Κατσαρού, οπωσδήποτε σοβαρές, με ένα αίσθημα ηρεμίας και δικαίωσης με τη βεβαιότητα επιπρόσθετα (και όχι πλέον υποψία), ότι σε αυτή τη βρώμικη υπόθεση, έχουν αρκετοί – μεγάλοι και μικροί – λερωμένα τα χέρια τους. Πιστεύουμε επίσης ότι θα έρθουν στη συνέχεια κι άλλες εξαιρετικού ενδιαφέροντος – ίσως και εξόχως σημαντικές – αποκαλύψεις πέραν των όσων έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα. 

Το χρονικό των αποκαλύψεων του κ. Κατσαρού έχει μια ιδιαιτερότητα, γιατί τα όσα υποστηρίζει ο Παραολυμπιονίκης νομικός και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γίνονται σε μια επίσημη κομματική συγκέντρωση παρουσία 150 μελών, πολιτευτών του εν λόγου κόμματος και ως εκ τούτου είναι δύσκολο να διαψευστούν. Άλλωστε και ο ίδιος προκαλεί τον οποιοδήποτε παρόντα στην περί ου ο λόγος σύναξη να βγει και να το διαψεύσει. Δεν γνωρίζουμε βέβαια στο κατά πόσο θα μπορούσε να βοηθήσει μια έγκαιρη παρέμβαση του Παραολυμπιονίκη πολιτευτή, από τη στιγμή μάλιστα που όλα ήταν προαποφασισμένα. Σαφέστατα όμως αν γινόταν θα προκαλούσε μεγάλα προβλήματα στους συνωμότες και ιδιαίτερα στον Αρκούδη και στους δικαστές… που δεν δίκασαν. 

Ελπίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα ασχοληθεί σύντομα με την υπόθεση Αρκούδη. Στη συγκεκριμένη υπόθεση το γελοίο αλλά και το τραγικό συγχρόνως είναι ότι με την απόφαση αυτής της ανεκδιήγητης επιτροπής, η οποία συστήθηκε την τελευταία στιγμή με παρέμβαση του αρμόδιου Υπουργού και της οποίας τα μέλη διαλαλούν τις αποφάσεις τους πριν αυτές ληφθούν, όπως οι πραματευτάδες της εμποροπανήγυρης, είναι ότι οδηγήθηκε ο ΠΑΟΚ σε μια απίστευτη περιπέτεια από το πουθενά, χωρίς να έχει εκδικαστεί σε άλλα στάδια δικαστικά η ουσία της υπόθεσης. Με τους τακτικούς δικαστές σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου να μετακυλύουν το «θέλω» μιας παράνομης επιτροπής μέχρι τις πόρτες του CAS! «Εγώ θα ρίξω τον ΠΑΟΚ στην Β΄ Εθνική», είπε ο κ. Αρκούδης. Στο πλευρό του τάχθηκε και ο κ. Φαραντούρης και η κ. Μαρούπα. Περιπτώσεις και συμπεριφορές που σαφέστατα δίνουν το δικό τους βάρος στο ηθικό «βατερλό» του Ολυμπιακού. Κάτι βέβαια που δεν ενοχλεί τους επίγονους των Κοσκωτάδων και Σαλιαρέληδων. Το δόγμα τους είναι ότι το φτύσιμο αποτελεί μια φυσιολογική βροχή. Όσο για τις εξελίξεις σε όλες τις δικαστικές εκκρεμότητες του ΠΑΟΚ μόνον ευχές μπορούμε να δώσουμε. Δυστυχώς ο «μεγάλος αδερφός» ελέγχει τα πάντα.

ΥΓ1: Αργά το βράδυ πληροφορήθηκα τον θάνατο του Μπάμπη Τσιλιγγιρίδη. Η ασπρόμαυρη οικογένεια θρηνεί για το χαμό ενός «παιδιού» που τίμησε τη φανέλα του ΠΑΟΚ και άφησε υπέροχες εντυπώσεις, τόσο για την αγωνιστική του προσφορά, όσο και για το ήθος του. Ήταν φίλος μου, τον αγαπούσα και δεν ήταν λίγες οι φορές που αναλώναμε ώρες ατέλειωτες μιλώντας για τον ΠΑΟΚ. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και στον αγαπημένο του αδελφό, είναι το λιγότερο που μπορώ αυτή τη στιγμή να εκφράσω. Θέλω όμως να διαβεβαιώσω το φίλο που έχασα, πως ποτέ δεν θα πάψω να τον σκέφτομαι και να προσεύχομαι για την ανάπαυση της ψυχής του.

ΥΓ2: Ασφαλώς και δεν ήταν έκπληξη η επιλογή Παπαπέτρου. Άλλωστε ολόκληρη η Ελλάδα γνώριζε, ποντάριζε και ψήφιζε ότι αυτός θα ήταν ο «εκλεκτός» από τη στιγμή που είχε όλα τα «προσόντα» (εκτός από τα διαιτητικά και τα υπόλοιπα). Το κυριότερο είναι ότι τον ήθελε πολύ ο Ολυμπιακός, γιατί είναι γέννημα και θρέμμα Πειραιώτης, οπαδός του σε νεαρή ηλικία και γιος του αλησμόνητου αρχισφαγέα των αντιπάλων του θρύλου, πατέρα του Γιάννη. Όσο να ναι αυτοί που τον όρισαν πιστεύουν το λιγότερο σε μια προστατευτική λόγω ψυχολογίας διαιτησία του. Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε ότι ασφαλώς και δεν φορτώνουμε στο γιο τις «αμαρτίες» του πατέρα του. Στο χέρι του είναι να μας αποδείξει ότι δεν θα επηρεαστεί από όλα όσα προσδοκούν εκείνοι που τον όρισαν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.