Σκόρπισαν υποσχέσεις οι πιτσιρικάδες του ΑΟ Καρδίας

Metrosport Team02 Νοεμβρίου 2021

Την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΑΟ Καρδίας καθώς επικράτησε του Παύλου Μελά με 4-2. Σκόραραν για την ομάδα της Καρδίας οι Έντρι, Χρυσοστόμου, Μποντόλας και Μπιμπισίδης και για τον Παύλο Μελά Σ. Παπαδόπουλος και Π. Παπαδόπουλος.
Ο πρόεδρος της Καρδίας Κώστας Κατσαρός για την επιτυχία της ομάδας του τόνισε: Ηταν μια μεγάλη νίκη. Εχουμε το πιο νεανικό ρόστερ. Σήμερα (σ.σ. χθες) αγωνίστηκαν βασικοί δύο γεννηθέντες το 2006. Εχουμε ένα καλό σύνολο, με τον ενθουσιασμό των νεαρών και την εμπειρία των Κουκουρώνα, Μπιμπισίδη, Αγτζίδη και Φουτσιτζή. Ημασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος. Ευελπιστούμε να πάμε καλά στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στον Παύλο Μελά. Εδειξε ότι είναι εξαιρετική ομάδα».

 Ο προπονητής του Παύλου Μελά Βαγγέλης Μαυροβουνιώτης επισήμανε μετά το φινάλε του ματς: «Μπήκαμε νωθροί στο ματς. Ήμασταν κάκιστοι και δίκαια η Καρδία προηγήθηκε με 3-1 στο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο, μειώσαμε, είχαμε τις ευκαιρίες και την κατοχή, πιέζαμε να ισοφαρίσουμε αλλά σε μια ανύποπτη φάση ήρθε το πέναλτι-γκολ της Καρδίας. Συνεχίζουμε. Είμαστε αισιόδοξοι. Ενα κακό ημίχρονο στα δύο πρώτα ματς και είμαστε χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.