Κατσαρός: «Είπα στον Ζαγοράκη, εσύ πρέπει να φτιάξεις το ποδόσφαιρο»

Metrosport Team18 Μαρτίου 2021

Ο Κώστας Κατσαρός, πρόεδρος του ΑΟ Καρδίας και προσωπικός φίλος του Θόδωρου Ζαγοράκη, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την υποψηφιότητα του αρχηγού της Εθνικής του 2004 για την προεδρία της ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την παρουσία του Ζαγοράκη στον ΑΟ Καρδίας και από πότε χρονολογείται:

«Ο Ζαγοράκης είναι κοντά στην ομάδα μας μια οκταετία από τότε που μένει στο χωριό μας και από το 2016 είναι επίσημο μέλος με μεγάλη προσφορά. Βοήθησε πολύ για την κατασκευή του γηπέδου, χάρισε απινιδωτή και συμμετέχει τακτικά στις συνελεύσεις, είναι ενεργό μέλος, όχι τυπικό. Είναι αυτό που λέει στην υποψηφιότητά του, ότι θα ασχοληθεί περισσότερο με τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Οι εκλέκτορες είναι οι πρόεδροι των ΕΠΣ άλλωστε. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πρέπει να ασχολείται περισσότερο με τα ερασιτεχνικά παρά με τα επαγγελματικά πρωταθλήματα».

Για τις συζητήσεις που είχε μαζί του για το θέμα με την ιδιότητα του φίλου:

«Ναι συζητήσαμε. Τον ενδιαφέρει να ξεκινήσει να στηθεί σωστά το ελληνικό ποδόσφαιρο και η Εθνική ομάδα. Ο προβληματισμός είναι δεδομένος αλλά σε κάθε περίπτωση έχει την εντολή από την κυβέρνηση. Οι άνθρωποι και οι πρόεδροι των ενώσεων είναι υπέρ του. Θα τα καταφέρει».

Για το αν θα μπορούσε να πει όχι ο Ζαγοράκης:

«Θα μπορούσε προφανώς. Του δόθηκαν εχέγγυα, έχει διασυνδέσεις σε FIFA και UEFA. Απ’ όσα έχω κουβεντιάσει μαζί του, δεν είχε ανάγκη από τρίτους να τον επιβάλλουν. Ξεκίνησε από το τοπικό ο Θόδωρος. Γι’ αυτό λέω ότι δεν χρειάζεται να τον επιβάλλουν».

Για το αν του είπε «Θόδωρε που μπλέκεις;»:

«Η απάντησή του ήταν κάποιος πρέπει να το κάνει. Εγώ του είπα ότι… εσύ πρέπει να είσαι αυτός. Αν δεν το κάνεις εσύ, δεν θα το κάνει κανένας. Είναι δύσκολο εγχείρημα αλλά πιστεύω θα τα καταφέρει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.