Κατσαρής: «Με το προπονητικό και τη Νέα Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα πετάξει»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2024

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, έκανε δηλώσεις για το νέο αθλητικό κέντρο που θα κατασκευάσει ο Δικέφαλος στη Θέρμη.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης για τον αγιασμό της έκτασης όπου θα δημιουργηθεί το υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο της ποδοσφαιρικής ομάδας, ο κ. Κατσαρής ανέφερε ότι πρόκειται για μία ακόμα υπόσχεση που υλοποίησε ο Ιβάν Σαββίδης και πώς μαζί με τη Νέα Τούμπα ο ΠΑΟΚ θα πετάξει ψηλά και στην Ευρώπη.

«Καταρχάς να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο μας, Ιβάν Σαββίδη, καθώς για άλλη μια φορά υλοποιεί μια από τις υποσχέσεις του. Το αθλητικό κέντρο, είναι πλέον γεγονός. Αυτό θα είναι η αμαξοστοιχία της ομάδας μας. Και όχι μόνο της ομάδας μας, αλλά αυτό το αθλητικό κέντρο θα δημιουργήσει δραστηριότητες για όλη την Μακεδονία και όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Τέτοιες στιγμές θέλω να τις ζήσουμε το δυνατόν συντομότερα, εγκαινιάζοντας και το νέο γήπεδο μας στην Τούμπα. Όταν ο ΠΑΟΚ, μετά το αθλητικό κέντρο εγκαινιάσει και το νέο γήπεδο της Τούμπας, τότε θα πετάξει πολύ ψηλά στην Ευρώπη» είπε ο Θανάσης Κατσαρής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.