Κατράνης: «Εμαθα τα πάντα για την Τουρκία από τον Τζαβέλλα»

Metrosport Team28 Αυγούστου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Κατράνης που πήγε δανεικός στην Χατάισπορ της Τουρκίας και μίλησε για την μετακόμισή του αλλά και το ενδιαφέρον που υπήρξε από τις ομάδες της Θεσσαλονίκης προς το πρόσωπό του.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τη μεταγραφή του στην Τουρκία: «Το ποδόσφαιρο πρέπει να ξεχωρίζει από την πολιτική. Μίλησα με τους Ελληνες που παίζουν στην Τουρκία για να πάρω πληροφορίες, είναι καλό το πρότζεκτ της ομάδας και καλό το πρωτάθλημα. Τις περισσότερες πληροφορίες τις πήρα από τον Τζαβέλλα, μου είπε τα καλύτερα και τα χειρότερα. Το πρωτάθλημα και η ζωή είναι κοντά σε εμάς. Στόχος της ομάδας είναι να μείνει στην κατηγορία, προσωπικός στόχος να έχω μια γεμάτη χρονιά, την επόμενη θα κοιτάξω ξανά το μέλλον μου γιατί μετά τον δανεισμό μένει ένα έτος για το συμβόλαιό μου με την Σεντ Ετιέν».

Για το ενδιαφέρον ΠΑΟΚ και Αρη για τον ίδιο: «Τα περισσότερα τα ξέρει ο ατζέντης μου, για να μην προχωρήσει κάτι δεν ήταν κάτι επίσημο. Εγιναν κάποιες συζητήσεις, μπορεί να μην ήταν σωστό το τάιμινγκ».

Για τα χρόνια που παίζει στο εξωτερικό: «Πήρα πολλές εμπειρίες στο εξωτερικό, στη Γαλλία μόνο και από την προπόνηση αλλά και σε άλλες χώρες».

Για την Εθνική: «Με τον συγκεκριμένο προπονητή έχουμε ελπίδα να κληθούμε γιατί δείχνει πως δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά σε όποια ομάδα και αν παίζουν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.